Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Veure resultats de cerca sobre viatges que es troben a Gmail

A Google, podeu cercar informació provinent de Gmail, com ara els vols que teniu programats o les vostres reserves en hotels.

1. Aneu a google.com.
    • Per veure aquests resultats, l'URL ha de començar per "https" i no per "http".
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
    • Si hi veieu la foto de perfil o la inicial del vostre Compte de Google, vol dir que ja teniu la sessió iniciada.
  3. Proveu una de les cerques d'exemple següents.

Cerques d'exemple

Consell: alguns exemples no funcionaran en totes les regions.

• Reserves d'hotel: cerqueu les meves reserves per trobar reserves en hotels.
  • Vols: cerqueu els meus vols per consultar informació actualitzada dels propers vols.
  • Transport: cerqueu les meves reserves de cotxe, els meus bitllets d'autobús o els meus bitllets de tren per trobar reserves de cotxe, autobús o tren.

Privadesa dels resultats de la cerca

Els resultats provinents dels productes de Google són privats. Cap altre usuari no pot veure la vostra informació als seus resultats tret que l'hàgiu compartida de manera expressa amb l'usuari o estigui disponible públicament.

Sou l'única persona que pot veure els resultats provinents del vostre compte de Gmail.

Activar o desactivar els resultats provinents de Gmail

Podeu controlar si voleu veure resultats de cerca provinents de Gmail.

Consell: per seguir aquests passos, cal que feu la cerca a https://www.google.com i que inicieu la sessió en un Compte de Google.

A l'aplicació Google

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
    • Assegureu-vos que tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o inicial i, a continuació, Configuració i, a continuació, Resultats personals.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Mostra els resultats personals.

En un navegador

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a la configuració dels resultats personals.
  2. Si se us demana, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  3. Activeu o desactiveu l'opció Mostra els resultats personals.

Si desactiveu els resultats personals, es mantenen en pausa mentre teniu la sessió iniciada al Compte de Google. És possible que continueu rebent resultats basats en la vostra activitat al web i en aplicacions. Obteniu informació sobre com funciona la Cerca amb la vostra activitat.

Per deixar de rebre resultats de cerca basats en l'activitat del compte i en altres productes de Google, obteniu informació sobre com podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions.

Obtenir resultats d'un altre Compte de Google

Important: per seguir aquests passos, heu de tenir la sessió iniciada en un Compte de Google.

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a google.com o obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o inicial i, a continuació, Afegeix un altre compte.
  3. Toqueu el compte que voleu afegir o inicieu-hi la sessió.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google