Resultats de la cerca provinents dels vostres productes de Google

Podeu cercar informació d'altres productes de Google que utilitzeu, com ara Gmail o Google Calendar. Proveu de cercar vols propers, reserves en restaurants o cites.

Trobar resultats de la cerca d'altres productes

1. Aneu a google.com.
    • Nota: per veure aquests resultats, l'URL ha de començar per "https" i no per "http".
  2. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
    • Si veieu la foto de perfil del vostre Compte de Google, vol dir que ja heu iniciat la sessió.
  3. Proveu una de les cerques d'exemple següents.

Exemples de cerca

Nota: alguns exemples no funcionen en totes les regions.

• Esdeveniments: cerqueu my events per trobar esdeveniments i cites de Google Calendar.
  • Factures: cerqueu my bills per cercar factures. També podeu cercar tipus específics de factures o factures d'un període determinat. Per exemple, my comcast bills 2018.
  • Paquets: cerqueu my packages per saber quan arribarà un paquet.
  • Reserves: cerqueu my reservations per trobar reserves de restaurants o hotels.
  • Vols: cerqueu my flights per consultar informació actualitzada dels propers vols.
  • Google Fotos: cerqueu fotos de Google Fotos amb la consulta my photos o my photos from New York in 2019.

Privadesa dels resultats de la cerca

Els resultats provinents dels productes de Google són privats. Cap altre usuari no pot veure la vostra informació als seus resultats tret que l'hàgiu compartida de manera expressa amb l'usuari o bé públicament.

Per exemple, sou l'única persona que pot veure els resultats provinents de les vostres aplicacions Google Calendar i Gmail.

Activar o desactivar els resultats d'altres productes

Podeu controlar si voleu veure els resultats de la cerca d'altres productes de Google.

Nota: per poder seguir aquests passos, heu de fer la cerca a https://www.google.com i tenir la sessió iniciada en un Compte de Google.

1. A l'ordinador, aneu a Configuració de la cerca.
    • Si encara no heu iniciat la sessió, a la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
  2. A "Resultats privats", feu clic a No facis servir els resultats privats. Si no teniu l'opció de configuració "Resultats privats", comproveu que l'URL comenci per "https", i no per "http".
  3. Feu clic a Desa.

Els resultats privats es mantindran desactivats mentre tingueu la sessió iniciada al Compte de Google. És possible que continueu rebent resultats basats en la vostra activitat al web i en aplicacions.

Per deixar de rebre resultats de cerca basats en l'activitat del compte i en altres productes de Google, obteniu informació sobre com podeu desactivar l'opció Activitat al web i en aplicacions.