Googlen hakutulosten välimuistiin tallennetut verkkosivut

Välimuistissa oleva linkki näyttää verkkosivun sellaisena kuin Google on sen viimeksi nähnyt.

Tietoja välimuistissa olevista linkeistä

Google tallentaa version kustakin sivusta näytettäväksi silloin kun sivun nykyinen versio ei ole käytettävissä. Sivut lisätään Googlen ylläpitämään välimuistiin. Kun klikkaat Välimuistissa-linkkiä, näet Googlen tallentaman aiemman sivustoversion.

Jos yrität avata sivuston, mutta se toimii hitaasti tai ei vastaa, voit yrittää avata välimuistissa olevan linkin.

Välimuistissa olevan linkin avaaminen

1. Hae haluamaasi sivua tietokoneella Googlesta.
  2. Klikkaa hakutuloksista sivuston URL-osoitteen vierestä alanuolta Down arrow tai Lisää  ja sitten Välimuistissa.
  3. Voit siirtyä live-sivulle valitsemalla yläreunasta nykyisen sivun.

Vinkki: Jos haluat poistaa välimuistissa olevan sivun Googlen hakutuloksista, tutustu vanhentuneiden tai poistettujen tietojen poistamiseen Googlesta.