Välimuistissa-linkki

Välimuistissa-linkit näyttävät verkkosivun sellaisena kuin Google on sen viimeksi indeksoinut.

Tietoja Välimuistissa-linkeistä

Google indeksoi verkkoa ja tallentaa samalla version kustakin sivusta näytettäväksi silloin kun sivun nykyinen versio ei ole käytettävissä. Sivut lisätään Googlen ylläpitämään välimuistiin. Kun klikkaat Välimuistissa-linkkiä, näet Googlen tallentaman aiemman sivustoversion.

Jos yrität avata sivustoa, mutta se toimii hitaasti tai ei vastaa, voit yrittää avata Välimuistissa-linkin.

Välimuistissa-linkin sijainti

1. Tee tietokoneellasi Google-haku, jolla etsit haluamasi sivun.
  2. Klikkaa hakutuloksen oikealla puolella olevaa nuolta .
  3. Valitse Välimuistissa.
  4. Kun olet välimuistissa olevalla sivulla, voit siirtyä takaisin live-sivulle klikkaamalla nykyisen sivun linkkiä.

Vinkki: jos haluat poistaa välimuistissa olevan sivun Googlen hakutuloksista, tutustu vanhojen tai poistettujen tietojen poistamiseen Googlesta.