Veure les pàgines web desades a la memòria cau als resultats de la Cerca de Google

Els enllaços a la memòria cau us mostren l'aspecte que tenia una pàgina web l'última vegada que Google la va visitar.

Sobre els enllaços a la memòria cau

Google fa una instantània de cada pàgina web com a còpia de seguretat en cas que la pàgina actual no estigui disponible. Aquestes pàgines passen a formar part de la memòria cau de Google. Si feu clic en un enllaç marcat com a "Còpia en memòria", veureu la versió del lloc web que Google té emmagatzemada.

Si el lloc web a què proveu d'accedir és lent o no respon, podeu utilitzar l'enllaç a la memòria cau.

Com s'accedeix a un enllaç a la memòria cau

1. A l'ordinador, cerqueu a Google la pàgina en qüestió.
  2. Feu clic a la fletxa cap avall verda situada a la dreta de l'URL del lloc.
  3. Feu clic a Còpia en memòria.
  4. Quan sigueu a la pàgina desada a la memòria cau, feu clic a l'enllaç de la pàgina actual per tornar a la pàgina publicada.

Consell: si hi ha una pàgina desada a la memòria cau que voleu que se suprimeixi dels resultats de la Cerca de Google, obteniu informació sobre com podeu suprimir la informació antiga o suprimida de Google.