Få informasjon om bildene og omgivelsene dine

Med Google Lens kan du få detaljer om eller gjøre ting med bildene dine, objekter rundt deg og bildesøk.

Merknader:

• Lens kan oversette tekst til alle Google Oversetter-språk.
  • Shoppingresultater er tilgjengelige i Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Filippinene, Frankrike, India, Indonesia, Irland, Italia, Japan, Malaysia, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Singapore, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, USA og Østerrike.

Du kan bruke Google Lens fra

• Google Foto
  • Google-assistenten på de fleste Android-telefoner
  • Google-appen på enkelte Android-telefoner, for eksempel Pixel

Få flere detaljer og utfør handlinger knyttet til bildene dine

1. Åpne Google Foto-appen Foto på en Android-enhet.
  2. Velg et bilde.
  3. Trykk på Lens .
  4. Avhengig av bildet kan du sjekke informasjonen, utføre en handling eller finne lignende produkter.

Bildetyper og hva du kan gjøre med dem:

• Klær og utstyr til hjemmet: Finn lignende produkter og hvor du kan kjøpe dem.
  • Strekkoder: Bruk strekkoder for å finne informasjon om produkter, for eksempel hvor du kan kjøpe dem.
  • Visittkort: Lagre telefonnummeret eller adressen i en kontakt.
  • Bok: Få sammendrag og les anmeldelser.
  • Løpeseddel eller plakat for arrangement: Legg til arrangementet i kalenderen din.
  • Landemerke eller bygning: Finn historiske fakta eller åpningstider.
  • Maleri i et museum: Les om kunstneren og finn ut mer.
  • Plante eller dyr: Finn ut mer om arter og raser.

Tips: For å kopiere tekst kan du trykke og velge ordene du vil kopiere.

Oversett en skjermdump

Viktig: Du kan bare oversette skjermdumper på følgende språk:

• kinesisk
  • fransk
  • tysk
  • hebraisk
  • hindi
  • italiensk
  • japansk
  • koreansk
  • portugisisk
  • spansk
  1. På enheten din går du til nettstedet eller appen du vil oversette.
  2. Ta en skjermdump.
  3. Åpne Google Foto-appen Foto.
  4. Velg skjermdumpen du vil oversette, og trykk på Lens og deretter Oversett.

Finn og slett Google Lens-aktivitetene dine

For å finne og slette Google Lens-aktiviteten din, gå til Lens-siden i Min aktivitet. Kontroller hva som lagres i Google-kontoen din

Hvis du ikke vil at Google Lens-aktiviteten din skal lagres i Google-kontoen din, kan du slå av Nett- og appaktivitet. Finn og kontroller nett- og appaktiviteten din.