Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ändra ditt visningsspråk på Google

Du kan ställa in önskat språk för knappar och annan visningstext i Google Sök.

Tips! Språket för dina sökresultat ändras inte.

Läs mer om hur Google fastställer språket för dina sökresultat

I Google-appen

1. Öppna Google-appen Google Sök.
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Inställningar Inställningar följt av Språk och region följt av Sökspråk.
  4. Välj önskat språk.

Mobilwebbläsare

I Chrome eller Safari kan du byta språk på sidan med webbläsarinställningar.

1. Öppna Sökinställningar på den mobila enheten.
  2. Scrolla till avsnittet Visningsspråk.
  3. Tryck på Bekräfta längst ned.