Google har fastnat som startsida

Google ändrar aldrig din inställning för startsidan utan ditt medgivande.

Här är några tips på hur du kan lösa problemet:

Återställ startsidan

Klicka på länken för din webbläsare nedan så får du instruktioner om hur du återställer din startsida.

Google Chrome
Läs om hur du återställer startsidan i hjälpcentret för Google Chrome.
Internet Explorer
  1. Klicka på menyn Verktyg.
  2. Välj Internetalternativ.
  3. I avsnittet Startsida lägger du till webbadresser till webbplatser som du vill visa varje gång du öppnar ett nytt webbläsarfönster.
  4. Klicka på knappen OK.
Firefox 3.6+
  1. Klicka på menyn Verktyg.
  2. Klicka på Alternativ.
  3. Klicka på fliken Allmänt.
  4. I avsnittet Vid start lägger du till webbadresser till webbplatser som du vill visa varje gång du öppnar ett nytt webbläsarfönster i fältet Startsida. Alternativet Visa startsidan måste vara markerat i listrutan När Firefox startar.

Startsidan återställs ändå inte

Om det inte hjälper att återställa startsidan kan problemet orsakas av skadlig programvara som imiterar Googles webbplats. Läs mer om tecken på skadlig programvara och hur du tar bort den