Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rapportera innehåll som visar sexuellt utnyttjande av barn

Om du hittar en länk, webbplats eller annat innehåll som visar sexuella övergrepp mot barn ska du rapportera det till:

Obs!

• Om du misstänker att ett barn är utsatt för omedelbar fara ska du kontakta polisen direkt.
  • Om du inte hittar ditt land i listan kontaktar du INHOPE via deras webbplats: https://inhope.org/.
Nordamerika

USA

• Organisation att kontakta: National Center for Missing and Exploited Children
  • Webbplats: report.cybertip.org/
  • Telefonnummer: 1-800-THE-LOST (1-800-843-5678)
  • Om du tror att det finns en omedelbar risk för att ett barn utsätts för våld ringer du 911 eller polisen där du bor.

Kanada

• Organisation att kontakta: Cybertip.ca
  • Webbplats: www.cybertip.ca/
  • Telefonnummer: 1-866-658-9022

Mexiko

Asien

Indien

Japan

Kazakstan

Ryssland

Sydkorea

• Organisation att kontakta: Korea Communication Standards Commission
  • Webbplats: www.singo.or.kr/
  • Telefonnummer: 1377

Taiwan

• Organisation att kontakta: ECPAT Taiwan
  • Webbplats: www.web547.org.tw
  • Telefonnummer: 02-2562-1233
Europa

Österrike

Belgien

• Organisation att kontakta: Child Focus
  • Webbplats: www.childfocus.be
  • Telefonnummer: 116 000

Bosnien och Hercegovina

• Organisation att kontakta: EMMAUS (International Forum of Solidarity)
  • Webbplats: www.sigurnodijete.ba/
  • Telefonnummer: 0800 22323 (tisdag och torsdag, 10.00–12.00, 16.00–18.00)

Bulgarien

• Organisation att kontakta: The National Centre for Safer Internet
  • Webbplats: www.safenet.bg
  • Telefonnummer: 00 359 2 973 3000 ext. 411, 141

Kroatien

• Organisation att kontakta: Centar Za Nestalu I Zlostavljanu Djecu
  • Webbplats: www.cnzd.org/
  • Telefonnummer: 00385 31 272 943

Cypern

Tjeckien

Danmark

Estland

Finland

Frankrike

• Organisation att kontakta: l'Association des Fournisseurs d'Accès et de Services Internet (AFA)
  • Webbplats: www.pointdecontact.net/

Tyskland

• Organisation att kontakta: FSM (Freiwillige Selbstkontrolle Multimedia- Diensteanbieter e.V.)
  • Webbplats: www.fsm.de

Grekland

Ungern

Island

• Organisation att kontakta: Barnaheill – Save the Children Iceland
  • Webbplats: www.barnaheill.is

Irland

• Organisation att kontakta: Internet Service Providers Association of Ireland
  • Webbplats: www.hotline.ie
  • Telefonnummer: 1890 610 710

Italien

• Organisation att kontakta: Telefono Azzurro
  • Webbplats: www.azzurro.it
  • Telefonnummer: 19696

Lettland

• Organisation att kontakta: Latvian Safer Internet Centre
  • Webbplats: www.drossinternets.lv
  • Telefonnummer: 116111

Litauen

Luxemburg

Malta

Nederländerna

• Organisation att kontakta: Meldpunt Kinderporno
  • Webbplats: www.meldpunt.nl
  • Telefonnummer: 8002666436

Polen

• Organisation att kontakta: Dyzurnet
  • Webbplats: www.dyzurnet.pl
  • Telefonnummer: 0 801 615 005

Portugal

• Organisation att kontakta: FCCN – Linha Alerta
  • Webbplats: linhaalerta.internetsegura.pt/
  • Telefonnummer: 800 21 90 90 (måndag–fredag, 9.00–21.00)

Rumänien

• Organisation att kontakta: Focus Safer Internet Hotline
  • Webbplats: www.safernet.ro

Serbien

• Organisation att kontakta: Foundation Fund B92 – Net Patrola
  • Webbplats: www.netpatrola.rs/

Slovakien

Slovenien

Sverige

Turkiet

• Organisation att kontakta: Telecommunications Presidency Internet Hotline
  • Webbplats: ihbarweb.org.tr
  • Telefonnummer: 166

Förenade kungariket

• Organisation att kontakta: Internet Watch Foundation
  • Webbplats: www.iwf.org.uk
Sydamerika

Argentina

Brasilien

Colombia

Peru

Afrika

Sydafrika

Australien och Nya Zeeland

Australien

• Organisation att kontakta: Office of the eSafety Commissioner
  • Webbplats: https://esafety.gov.au/
  • Telefonnummer: 1800 880 176

Nya Zeeland

Obs! Många av organisationerna ovan är medlemmar av INHOPE. Om du vill inrätta en direktlinje i ditt land kontaktar du INHOPE.