Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Informar d'imatges d'abús sexual infantil

Si trobeu un enllaç, un lloc web o qualsevol contingut que sigui sexualment abusiu cap a menors, heu d'informar-ne a través de qualsevol dels canals següents:

Important:

• Si sospiteu que algun menor està en perill imminent, contacteu amb la policia immediatament.
  • Si no trobeu el vostre país a la llista, contacteu amb INHOPE a través del seu lloc web: https://inhope.org/.
Amèrica del Nord

Estats Units

• Organització de contacte: National Center for Missing and Exploited Children
  • Lloc web: report.cybertip.org/
  • Número de telèfon: 1-800-THE-LOST (1-800-843-5678)
  • Si creieu que un menor pot córrer un risc immediat d'abús, truqueu al 911 o a la policia local.

Canadà

• Organització de contacte: Cybertip.ca
  • Lloc web: www.cybertip.ca/
  • Número de telèfon: 1-866-658-9022

Mèxic

Àsia

Índia

Japó

Kazakhstan

Rússia

Corea del Sud

• Organització de contacte: Korea Communication Standards Commission
  • Lloc web: www.singo.or.kr/
  • Número de telèfon: 1377

Taiwan

• Organització de contacte: ECPAT Taiwan
  • Lloc web: www.web547.org.tw
  • Número de telèfon: 02-2562-1233
Europa

Àustria

Bèlgica

• Organització de contacte: Child Focus
  • Lloc web: www.childfocus.be
  • Número de telèfon: 116 000

Bòsnia i Hercegovina

• Organització de contacte: EMMAUS (International Forum of Solidarity)
  • Lloc web: www.sigurnodijete.ba/
  • Número de telèfon: 0800 22323 (dimarts i dijous, de 10:00 a 12:00 i de 16:00 a 18:00)

Bulgària

• Organització de contacte: The National Centre for Safer Internet
  • Lloc web: www.safenet.bg
  • Número de telèfon: 00 359 2 973 3000; extensions 411 o 141

Croàcia

• Organització de contacte: Centar Za Nestalu I Zlostavljanu Djecu
  • Lloc web: www.cnzd.org/
  • Número de telèfon: 00385 31 272 943

Xipre

República Txeca

Dinamarca

Estònia

Finlàndia

França

• Organització de contacte: Association des Fournisseurs d'Accès et de Services Internet (AFA)
  • Lloc web: www.pointdecontact.net/

Alemanya

• Organització de contacte: FSM (Freiwillige Selbstkontrolle Multimedia- Diensteanbieter e.V.)
  • Lloc web: www.fsm.de

Grècia

Hongria

Islàndia

• Organització de contacte: Barnaheill – Save the Children Iceland
  • Lloc web: www.barnaheill.is

Irlanda

• Organització de contacte: Internet Service Providers Association of Ireland
  • Lloc web: www.hotline.ie
  • Número de telèfon: 1890 610 710

Itàlia

• Organització de contacte: Telefono Azzurro
  • Lloc web: www.azzurro.it
  • Número de telèfon: 19696

Letònia

• Organització de contacte: Latvian Safer Internet Centre
  • Lloc web: www.drossinternets.lv
  • Número de telèfon: 116111

Lituània

Luxemburg

Malta

Països Baixos

• Organització de contacte: Meldpunt Kinderporno
  • Lloc web: www.meldpunt.nl
  • Número de telèfon: 8002666436

Polònia

• Organització de contacte: Dyzurnet
  • Lloc web: www.dyzurnet.pl
  • Número de telèfon: 0 801 615 005

Portugal

• Organització de contacte: FCCN - Linha Alerta
  • Lloc web: linhaalerta.internetsegura.pt/
  • Número de telèfon: 800 21 90 90 (de dilluns a divendres, de 9:00 a 21:00)

Romania

• Organització de contacte: Focus Safer Internet Hotline
  • Lloc web: www.safernet.ro

Sèrbia

• Organització de contacte: Foundation Fund B92 - Net Patrola
  • Lloc web: www.netpatrola.rs/

Eslovàquia

Eslovènia

Suècia

Turquia

• Organització de contacte: Telecommunications Presidency Internet Hotline
  • Lloc web: ihbarweb.org.tr
  • Número de telèfon: 166

Regne Unit

• Organització de contacte: Internet Watch Foundation
  • Lloc web: www.iwf.org.uk
Amèrica del Sud

Argentina

Brasil

Colòmbia

Perú

Àfrica

Sud-àfrica

Austràlia i Nova Zelanda

Austràlia

• Organització de contacte: Office of the eSafety Commissioner
  • Lloc web: https://esafety.gov.au/
  • Número de telèfon: 1800 880 176

Nova Zelanda

Nota: moltes de les organitzacions esmentades anteriorment són membres d'INHOPE. Si voleu crear una línia d'atenció telefònica al vostre país, contacteu amb INHOPE.