Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Restringir els resultats de la cerca amb filtres

Podeu restringir i personalitzar els resultats de la cerca per trobar exactament el que busqueu. Per exemple, podeu trobar llocs actualitzats durant les 24 darreres hores o fotos amb informació de la llicència.

Consell: quan utilitzeu filtres, la configuració de la Cerca no canvia. Per suprimir cerques anteriors o canviar opcions de configuració com ara SafeSearch, els resultats per pàgina o l'idioma, aneu a la configuració de la Cerca.

Afegir o suprimir filtres

Consell: les eines de cerca que trobeu es basen en la cerca i el tipus de resultats. No sempre trobareu totes les opcions.

1. A l'ordinador, obriu un navegador, com ara Chrome o Safari.
  2. Feu una cerca a google.com.
  3. A sota del quadre de cerca, seleccioneu el tipus de resultats que vulgueu, com ara Tot, Imatges o Notícies.
    • Per veure més opcions, feu clic a Més.
  4. A sota del quadre de cerca, feu clic a Eines.
    • Per afegir filtres: a la barra d'eines, feu clic al filtre i seleccioneu una opció.
    • Per suprimir filtres: a la barra d'eines, feu clic a Esborra.

Consell: en el cas dels filtres que hàgiu afegit amb un clic, hi podeu tornar a fer clic per suprimir-los.

Maneres de filtrar els resultats de la cerca

Tipus de resultat

Podeu restringir els resultats a un tipus de contingut, com ara imatges, vídeos o notícies. Al costat del quadre de cerca, trieu els resultats.

Per exemple, per obtenir:

• Imatges: trieu Imatges.
  • Resultats de la cerca per ajudar-vos a fer una compra: trieu Shopping.

Eines de cerca

Un cop hàgiu triat el tipus de resultats que voleu, podeu restringir-los encara més amb les eines de cerca. Amb aquestes eines, podeu incloure la ubicació, el color, la mida o la data de publicació d'una pàgina.

Operadors de cerca

També podeu restringir la cerca quan afegiu operadors de cerca, que són paraules o símbols que podeu afegir a la consulta. Obteniu informació sobre com podeu definir millor les cerques web.

Tipus d'eines de cerca

Important: algunes eines de cerca només estan disponibles en alguns idiomes o mentre tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Resultats web
Consell: les eines de cerca que trobeu es basen en la cerca, el tipus de resultats i el navegador. No sempre trobareu totes les opcions.

Aquestes són algunes eines:

• Data de publicació: cerqueu resultats en funció de la data de publicació.
  • Verbatim: feu cerques a partir de paraules o de frases exactes.
  • Diccionari: cerqueu definicions, sinònims o imatges.
  • Personal: cerqueu contingut que s'hagi compartit amb el vostre usuari en productes de Google, com ara a Gmail.
    • Per obtenir resultats personals, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  • A prop: limiteu els resultats a allò que hi ha a prop de la vostra ubicació actual.
  • Receptes: restringiu els resultats en funció dels ingredients, del temps de cocció i de les calories.
  • Aplicacions: cerqueu una aplicació en funció del preu o del sistema operatiu (SO).
  • Patents: cerqueu una patent en funció de l'estat, del tipus, de l'oficina, de la data de presentació o de la data de publicació.
Resultats d'imatges
  • Mida: trieu una de les opcions (gran, mitjana o icona).
  • Color: cerqueu imatges d'un color concret, en blanc i negre o transparents.
  • Tipus: restringiu els resultats a imatges predissenyades, dibuixos lineals o GIF animats.
  • Hora: cerqueu una foto que s'hagi publicat recentment o en una data concreta.
  • Drets d'utilització: cerqueu imatges amb informació de llicència adjunta.
Resultats de vídeos
  • Durada: restringiu els resultats en funció de la durada del vídeo.
  • Hora: cerqueu vídeos que s'hagin publicat recentment o en una data determinada.
  • Qualitat: cerqueu vídeos d'alta qualitat.
  • Subtítols: limiteu els resultats als vídeos amb subtítols.
  • Font: limiteu els resultats als vídeos d'una font concreta, com ara YouTube.
Resultats de llocs

Quan cerqueu alguns llocs determinats, podeu trobar filtres com ara els següents:

• Historial de visites: limiteu els resultats als llocs que ja heu visitat o en què encara no heu estat.
  • Puntuació: limiteu els resultats als llocs que tinguin una puntuació específica o una de superior.
    • Els usuaris puntuen aquests llocs a Google.
  • Tipus de cuina: limiteu els resultats als llocs que serveixen un tipus de menjar concret.
  • Preu: cerqueu llocs en funció del seu preu.
  • Horari: cerqueu llocs en funció de l'horari comercial.

Afegir o suprimir els llocs que hàgiu visitat

A fi que els resultats de la cerca siguin més precisos, podeu indicar a Google si heu estat en un lloc:

• Al telèfon: a "Informació general", toqueu Heu estat aquí fa __ dies/setmanes/mesos.
  • A l'ordinador: al costat d'"Historial de visites", feu clic aEdita i, a continuació, o No.

Consell: per filtrar en funció dels llocs que heu visitat: