Restringir els resultats de la cerca amb filtres

Podeu restringir i personalitzar els resultats de la cerca per trobar exactament el que busqueu. Per exemple, podeu trobar llocs actualitzats durant les 24 darreres hores o fotos amb informació de la llicència.

Consell: quan utilitzeu filtres, la configuració de la Cerca no canvia. Per suprimir cerques anteriors o canviar opcions de configuració com ara SafeSearch, els resultats per pàgina o l'idioma, aneu a la configuració de la Cerca.

Afegir o suprimir filtres

Consell: les eines de cerca que trobeu es basen en la cerca, el tipus de resultats i el navegador. No sempre trobareu totes les opcions.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu el navegador per a mòbils, com ara Chrome Chrome , o l'aplicació Google .
  2. Feu una cerca a google.com.
  3. A sota del quadre de cerca, trieu el tipus de resultats que vulgueu, com ara TotImatges o Notícies.
  4. En funció del vostre navegador per a mòbils, seguiu un dels passos següents:
Aplicació Chrome

En funció del tipus de resultats que hàgiu seleccionat, podeu afegir o suprimir filtres:

•  Tot, Vídeos, Notícies o Llibres
    • Afegir: a sota del quadre de cerca, toqueu Eines de cerca i, a continuació, el filtre.
      • Per trobar les eines de cerca, pot ser que us hàgiu de desplaçar cap a la dreta.
    • Suprimir: a la barra d'eines de cerca, desplaceu-vos cap a la dreta i toqueu Esborra.
  • Imatges
    • Afegir: toqueu Filtra Filter i, a continuació, el filtre.
    • Suprimir: toqueu Filtra Filter i, a continuació, Esborra-ho tot.
  • Compres
    • Afegir: toqueu el filtre o Més filtres i, a continuació, el filtre.
    • Suprimir:
      • Torneu a tocar el filtre.
      • També podeu tocar Més filtres i, a continuació, Esborra-ho tot.
Consell: en el cas dels filtres que hàgiu afegit amb un toc, els podeu tornar a tocar per suprimir-los.
Aplicació Google

En funció del tipus de resultats que hàgiu seleccionat, podeu afegir o suprimir filtres:

• Imatges
    • Afegir: toqueu Filtra Filter i, a continuació, el filtre.
    • Suprimir: toqueu Filtra Filter i, a continuació, Esborra-ho tot.
  • Vídeos
    • Afegir: toqueu el filtre.
    • Suprimir: torneu a tocar el filtre.
  • Shopping
    • Afegir: toqueu el filtre o Més filtres i, a continuació, el filtre.
    • Suprimir: torneu a tocar el filtre o Més filtres i, a continuació, Esborra-ho tot.
Consell: en el cas dels filtres que hàgiu afegit amb un toc, els podeu tornar a tocar per suprimir-los.

Maneres de filtrar els resultats de la cerca

Tipus de resultat

Podeu restringir els resultats a un tipus de contingut, com ara imatges, vídeos o notícies. Al costat del quadre de cerca, trieu els resultats.

Per exemple, per obtenir:

• Imatges: trieu Imatges.
  • Resultats de la cerca per ajudar-vos a fer una compra: trieu Shopping.

Eines de cerca

Un cop hàgiu triat el tipus de resultats que voleu, podeu restringir-los encara més amb les eines de cerca. Amb aquestes eines, podeu incloure la ubicació, el color, la mida o la data de publicació d'una pàgina.

Operadors de cerca

També podeu restringir la cerca quan afegiu operadors de cerca, que són paraules o símbols que podeu afegir a la consulta. Obteniu informació sobre com podeu definir millor les cerques web.

Tipus d'eines de cerca

Important: algunes eines de cerca només estan disponibles en alguns idiomes o mentre tingueu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.

Resultats web
Consell: les eines de cerca que trobeu es basen en la cerca, el tipus de resultats i el navegador. No sempre trobareu totes les opcions.

Aquestes són algunes eines:

• Data de publicació: cerqueu resultats en funció de la data de publicació.
  • Verbatim: feu cerques a partir de paraules o de frases exactes.
  • Diccionari: cerqueu definicions, sinònims o imatges.
  • Personal: cerqueu contingut que s'hagi compartit amb el vostre usuari en productes de Google, com ara a Gmail.
    • Per obtenir resultats personals, inicieu la sessió al vostre Compte de Google.
  • A prop: limiteu els resultats a allò que hi ha a prop de la vostra ubicació actual.
  • Receptes: restringiu els resultats en funció dels ingredients, del temps de cocció i de les calories.
  • Aplicacions: cerqueu una aplicació en funció del preu o del sistema operatiu (SO).
  • Patents: cerqueu una patent en funció de l'estat, del tipus, de l'oficina, de la data de presentació o de la data de publicació.
Resultats d'imatges
  • Mida: trieu una de les opcions (gran, mitjana o icona).
  • Color: cerqueu imatges d'un color concret, en blanc i negre o transparents.
  • Tipus: restringiu els resultats a imatges predissenyades, dibuixos lineals o GIF animats.
  • Hora: cerqueu una foto que s'hagi publicat recentment o en una data concreta.
  • Drets d'utilització: cerqueu imatges amb informació de llicència adjunta.
Resultats de vídeos
  • Durada: restringiu els resultats en funció de la durada del vídeo.
  • Hora: cerqueu vídeos que s'hagin publicat recentment o en una data determinada.
  • Qualitat: cerqueu vídeos d'alta qualitat.
  • Subtítols: limiteu els resultats als vídeos amb subtítols.
  • Font: limiteu els resultats als vídeos d'una font concreta, com ara YouTube.
Resultats de llocs

Quan cerqueu alguns llocs determinats, podeu trobar filtres com ara els següents:

• Historial de visites: limiteu els resultats als llocs que ja heu visitat o en què encara no heu estat.
  • Puntuació: limiteu els resultats als llocs que tinguin una puntuació específica o una de superior.
    • Els usuaris puntuen aquests llocs a Google.
  • Tipus de cuina: limiteu els resultats als llocs que serveixen un tipus de menjar concret.
  • Preu: cerqueu llocs en funció del seu preu.
  • Horari: cerqueu llocs en funció de l'horari comercial.

Afegir o suprimir els llocs que hàgiu visitat

A fi que els resultats de la cerca siguin més precisos, podeu indicar a Google si heu estat en un lloc:

• Al telèfon: a "Informació general", toqueu Heu estat aquí fa __ dies/setmanes/mesos.
  • A l'ordinador: al costat d'"Historial de visites", feu clic aEdita i, a continuació, o No.

Consell: per filtrar en funció dels llocs que heu visitat: