Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Använd Språkfilter för resultat på Google Sök

Du kan använda Språkfilter för resultat för att filtrera Googles sökresultat på olika språk.

Så fungerar Språkfilter för resultat

Som standard fastställer Google Sök automatiskt vad som verkar vara det mest användbara språket eller de mest använda språken att visa resultat på. Det finns dock tillfällen när du kanske vill filtrera resultaten till ett eller flera särskilda språk.

Med Språkfilter för resultat kan du filtrera webbsökningsresultaten efter ett eller flera föredragna språk.

Viktigt! Språkfilter för resultat visas inte om det enda valda språket är engelska. Språkfiltrering kanske inte fungerar för vissa sökfunktioner eller om det inte går att identifiera språket. Läs mer om hur Google fastställer språket i sökresultaten.

Komma igång med Språkfilter för resultat

1. Klicka på Verktyg i Google Sök.
  2. Klicka på Alla språk.
  3. Välj önskat språkfilter.

Ändra Språkfilter för resultat

Viktigt! Du kan välja att filtrera resultaten efter fler än ett språk, men filtret fungerar inte för dem separat. Om du till exempel ställer in filtret på franska, indonesiska och arabiska filtreras resultaten så att alla dessa språk visas. Det filtreras inte till franska, indonesiska eller arabiska separat.

1. Öppna Sökinställningar på datorn.
  2. Klicka på Språk till vänster.
  3. Klicka på Redigera under Språkfilter för resultat.
  4. Välj önskade språk.
  5. Klicka på Bekräfta längst ned.