Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søk med bilder på Google

Med Google Lens kan du finne ut mer om bilder eller gjenstander rundt deg. Du kan for eksempel ta et bilde av en plante og bruke det til å søke etter informasjon eller lignende bilder.

Dette finner du når du søker

Resultatene dine kan omfatte

• søkeresultater for objekter i bildet
  • lignende bilder
  • nettsteder med bildet eller et lignende bilde

Du trenger

Søk med et bilde fra søkeresultatene

1. Gå til google.com på Android-enheten din.
  2. Søk etter et bilde.
  3. Trykk på bildet.
  4. Trykk på Google Lens nederst til venstre.

Søk med bilder fra nettsteder

Viktig: For å søke med et bilde fra et nettsted i Chrome-appen må du angi Google som standard søkemotor.

1. På Android-enheten din går du til Google-appen Google-appen eller Chrome-appen Chrome .
  2. Gå til nettstedet med bildet.
  3. Trykk og hold på bildet.
  4. Trykk på Søk etter bildet med Google Lens.
    • For å søke i en del av et bilde, dra hjørnene av boksen rundt området du har valgt.
  5. Nederst ruller du for å finne relaterte søkeresultater.
  6. Trykk på Legg til i søket for å finstemme søket.
  7. Skriv inn søkeord.

Søk med et bilde fra enheten din

1. Åpne Google-appen Google-appen eller Chrome-appen Chrome på Android-enheten din.
  2. Trykk på Google Lens i søkefeltet.
  3. Ta eller last opp et bilde du vil bruke for søket:
    • Slik tar du bilder: Rett kameraet mot et objekt, og trykk på Søk .
    • Slik laster du opp et eksisterende bilde: Velg et bilde under «Skjermdumper».
  4. Velg området du vil bruke for søket ditt:
    • For å søke i en del av et bilde, trykk på Velg bildeområde og dra hjørnene av boksen rundt området du har valgt.
  5. Nederst ruller du for å finne søkeresultatene dine.
  6. Trykk på Legg til i søket for å finstemme søket.
  7. Skriv inn søkeord.

Tips: Hvis du vil ha mer spesifikke resultater, velger du et mindre område på bildet.