Finn relaterte bilder med omvendt bildesøk

Du kan bruke bilder for å finne relaterte bilder på nettet.

Hva finner du?

Når du søker med bilder, kan resultatene inneholde

• lignende bilder
  • nettstedene bildene ligger på
  • andre størrelser for bildene du søker med

Hvordan bruker Google bilder du søker med?

Bilder du laster opp i søk, kan lagres av Google i syv dager. De blir ikke en del av søkeloggen din, og vi bruker dem bare i løpet av denne tidsperioden for å gjøre produktene og tjenestene våre bedre.

Søk etter bilder

1. Åpne Chrome-appen Chrome på iPhone eller iPad.
  2. Gå til images.google.no.
  3. Skriv inn en beskrivelse av et bilde du vil finne.
  4. Trykk på Søk Søk.
  5. Trykk på et bilde du vil søke med.
  6. Velg mellom følgende fremgangsmåter:
    • Trykk på Google Lens . Hvis du ser en hvit prikk, trykker du på den. Hvis ikke kan du tegne en sirkel rundt en del av bildet med fingeren eller en pekepenn.
    • Trykk og hold på bildet. Trykk på Søk etter dette bildet på Google.