Gerelateerde afbeeldingen zoeken via 'Zoeken met afbeeldingen'

Je kunt een afbeelding gebruiken om naar gerelateerde afbeeldingen op internet te zoeken.

De resultaten

Als je met een afbeelding zoekt, kunnen je resultaten het volgende omvatten:

• Vergelijkbare afbeeldingen
  • De websites die deze afbeeldingen bevatten
  • Andere formaten van de afbeelding waarmee je hebt gezocht

Zoeken met een foto

1. Kopieer een afbeelding naar het klembord op je iPhone of iPad.
  2. Open de Google-app Google-app.
  3. Tik op de zoekbalk.
  4. Ga naar 'Vanaf klembord' en klik op Zoeken naar deze afbeelding. ​

Een foto zoeken met Google Lens

1. Open de Google-app Google-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de zoekbalk op Google Lens Google Lens.
  3. Je hebt de volgende opties:
    • Een foto maken: richt de camera op ee object en tik daarna op Zoeken Zoeken.
    • Een bestaande foto uploaden: Tik linksboven op Galerij Galerij en selecteer een foto uit je album.
  4. Tik indien beschikbaar op een witte stip of gebruik je vinger of stylus om een deel van de afbeelding te omcirkelen.

Hoe Google de afbeelding gebruikt waarmee je zoekt

De afbeeldingen die je in je zoekopdracht uploadt, worden mogelijk zeven dagen door Google bewaard. Ze worden niet weergegeven in je zoekgeschiedenis en we gebruiken ze in die tijd alleen om onze producten en services te verbeteren.