Gerelateerde afbeeldingen zoeken via 'Zoeken met afbeeldingen'

Je kunt een afbeelding gebruiken om te zoeken naar gerelateerde afbeeldingen op internet.

De resultaten

Wanneer je met een afbeelding zoekt, kunnen je resultaten het volgende omvatten:

• Vergelijkbare afbeeldingen
  • De websites die deze afbeeldingen bevatten
  • Andere formaten van de afbeelding waarmee je hebt gezocht

Hoe Google de afbeelding gebruikt waarmee je zoekt

De afbeeldingen die je in je zoekopdracht uploadt, worden mogelijk zeven dagen door Google bewaard. Ze worden niet weergegeven in je zoekgeschiedenis en we zullen ze in die tijd alleen gebruiken om onze producten en services te verbeteren.

Zoeken naar afbeeldingen

1. Open de Chrome-app Chrome op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Ga naar images.google.nl.
  3. Voer een beschrijving in van de afbeelding die je zoekt.
  4. Tik op Zoeken Zoeken.
  5. Tik op de afbeelding waarmee je wilt zoeken.
  6. Je hebt de volgende opties:
    • Tik op Google Lens . Tik op een witte stip, indien beschikbaar. Anders omcirkel je een deel van de afbeelding met je vinger of een stylus.
    • Tik op de afbeelding en houd deze vast. Tik op Zoeken op Google naar deze afbeelding.