Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvalla hakeminen Googlesta

Google Lensillä voit saada lisätietoa kuvasta tai ympärilläsi olevista asioista. Voit esimerkiksi ottaa kuvan kasvista ja käyttää sitä tietojen tai muiden samankaltaisten kuvien hakemiseen.

Mitä voit löytää haulla

Mahdollisia tuloksia:

• Hakutuloksia kuvassa esiintyville kohteille
  • Samankaltaisia kuvia
  • Verkkosivuja, joilla on sama tai samankaltainen kuva

Yhteensopivat selaimet

Voit tehdä Lensillä visuaalisen haun useimmilla selaimilla, esimerkiksi näillä:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge

Kuvan lataaminen

1. Siirry osoitteeseen Google.com.
  2. Valitse Hae kuvan perusteella .
  3. Klikkaa Lataa tiedosto.
  4. Valitse kuva.
  5. Valitse Avaa tai Valitse.

Kuvan vetäminen ja pudottaminen

1. Etsi tietokoneelta sen kuvan sisältävä tiedosto, jolla haluat hakea.
  2. Klikkaa kuvaa.
  3. Vedä kuva hakukenttään.

URL-osoitteella hakeminen

1. Siirry tietokoneella sivustolle, jolla haluamasi kuva on.
  2. Kopioi URL-osoite klikkaamalla kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kopioi kuvan osoite.
  3. Siirry osoitteeseen Google.com.
  4. Valitse Hae kuvan perusteella .
  5. Liitä URL-osoite tekstikenttään Liitä linkki kuvaan.
  6. Valitse Hae.

Vinkki: Selaimet eivät tallenna hakemiasi URL-osoitteita selaushistoriaasi. Google voi tallentaa näitä URL-osoitteita tuotteidensa ja palvelujensa kehittämiseksi.

Verkkosivulta otetulla kuvalla hakeminen

1. Avaa tietokoneella Chrome-selain.
  2. Siirry sivustolle, jolla haluamasi kuva on.
  3. Klikkaa kuvaa kakkospainikkeella.
  4. Voit näyttää tulokset sivupalkissa valitsemalla Hae kuvaa Googlesta.

Hakutuloksen kuvalla hakeminen

1. Siirry osoitteeseen Google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Klikkaa kuvaa.
  4. Vieritä alas nähdäksesi aiheeseen liittyviä kuvia.
  5. Voit palata tulossivulle klikkaamalla oikeasta yläkulmasta Sulje Sulje.