Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Kuvalla hakeminen Googlesta

Google Lensillä voit saada lisätietoa kuvasta tai ympärilläsi olevista asioista. Voit esimerkiksi ottaa kuvan kasvista ja käyttää sitä tietojen tai muiden samankaltaisten kuvien hakemiseen.

Mitä voit löytää haulla

Mahdollisia tuloksia:

• Hakutuloksia kuvassa esiintyville kohteille
  • Samankaltaisia kuvia
  • Verkkosivuja, joilla on sama tai samankaltainen kuva

Mitä tarvitset?

Hakutuloksen kuvalla hakeminen

1. Siirry Android-puhelimella tai ‑tabletilla osoitteeseen Google.com.
  2. Hae kuvaa.
  3. Napauta kuvaa.
  4. Valitse vasemmasta alareunasta Google Lens .

Verkkosivulta otetulla kuvalla hakeminen

Huom. Jotta voit tehdä hakuja verkkosivun kuvalla Chrome-sovelluksessa, sinun on valittava Google oletushakukoneeksi.

1. Avaa Android-puhelimella tai ‐tabletilla Google-sovellus Google-sovellus tai Chrome-sovellus Chrome .
  2. Siirry sivustolle, jolla kuva on.
  3. Kosketa kuvaa pitkään.
  4. Valitse Hae kuvaa Google Lensilla.
    • Jos haluat tehdä haun kuvan osasta, vedä laatikon kulmat valintasi ympärille.
  5. Katso samankaltaisia hakutuloksia vierittämällä alareunassa.
  6. Tarkenna hakua napauttamalla Lisää hakuun.
  7. Lisää avainsanoja.

Laitteen kuvalla hakeminen

1. Avaa Google-sovellus Google-sovellus tai Chrome-sovellus Chrome Android-puhelimella tai ‐tabletilla.
  2. Valitse hakukentästä Google Lens .
  3. Ota tai lataa kuva hakua varten:
    • Kuvan ottaminen: Osoita kameralla kohdetta ja napauta Etsi .
    • Aiemman kuvan lataaminen: Valitse kuva Kuvakaappaukset-kohdasta.
  4. Valitse alue, jota haluat käyttää haussa:
    • Jos haluat tehdä haun kuvan osasta, napauta kuvaa ja vedä sitten laatikon kulmat valintasi ympärille.
  5. Katso hakutulokset vierittämällä alareunassa.
  6. Tarkenna hakua napauttamalla Lisää hakuun.
  7. Lisää avainsanoja.

Vinkki: Valitse kuvasta pienempi alue saadaksesi tarkempia tuloksia.