Notifikation

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Søg med et billede på Google

Takket være Google Lens kan du få flere oplysninger om et billede eller objekterne omkring dig. Du kan f.eks. tage et billede af en plante og bruge det til at søge efter oplysninger eller andre lignende billeder.

Det, du finder, når du søger

Dine resultater kan omfatte følgende:

• Søgeresultater for objekter på billedet
  • Lignende billeder
  • Websites, der indeholder billedet eller et lignende billede

Kompatible browsere

Du kan foretage en visuel søgning med Lens i de fleste browsere, f.eks.:
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge

Upload et billede

1. Gå til google.dk.
  2. Klik på Søg med billeder .
  3. Klik på Upload en fil.
  4. Vælg et billede.
  5. Klik på Åbn eller Vælg.

Træk og slip et billede

1. Find filen med det billede, du vil søge på, på computeren.
  2. Klik på billedet.
  3. Træk billedet til søgefeltet.

Søg med en webadresse

1. Gå til det website, hvor billedet, du vil bruge, findes på din computer.
  2. Du kan kopiere webadressen ved at højreklikke på billedet og klikke på Kopiér billedets webadresse.
  3. Gå til google.dk.
  4. Klik på Søg med billeder .
  5. Indsæt webadressen under "Indsæt billedlink" i tekstfeltet.
  6. Klik på Søg.

Tip! Browsere gemmer ikke de webadresser, du søger med, i din browserhistorik. Google kan gemme webadresserne med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester.

Søg med et billede fra et website

1. Gå til Chrome-browseren på din computer.
  2. Gå til det website, hvor billedet, du vil søge med, findes.
  3. Højreklik på billedet.
  4. Klik på Søg efter billedet med Google for at få vist resultater i en sidebjælke.

Søg med et billede fra søgeresultaterne

1. Gå til google.dk.
  2. Søg efter et billede.
  3. Klik på billedet.
  4. Rul ned for at se relaterede billeder.
  5. Klik på Luk Luk øverst til højre for at gå tilbage til resultatsiden.

Relaterede ressourcer