Cercar amb una imatge a Google

Amb la cerca d'imatges inversa, podeu obtenir més informació sobre una imatge o els objectes que teniu al voltant. Per exemple, podeu fer una foto d'una planta i utilitzar-la per cercar informació o altres imatges similars.

Què trobeu en cercar

Els resultats poden ser:

• Resultats de cerca d'objectes que surten a la imatge
  • Imatges similars
  • Llocs web que inclouen la imatge o una de similar

Què necessiteu

Cercar amb una imatge dels resultats de cerca

1. Aneu a images.google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Toqueu-la.
  4. A la part superior dreta, toqueu Cerca visualment aquesta imatge .

Cercar amb una imatge d'un lloc web

Important: per cercar amb la imatge d'un lloc web a l'aplicació Chrome, heu d'establir Google com a motor de cerca predeterminat.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google o l'aplicació Chrome Chrome .
  2. Aneu al lloc web que inclou la imatge.
  3. Manteniu premuda la imatge.
  4. Toqueu Cerca amb Google Lens.
  5. Seleccioneu com voleu cercar:
    • Utilitzar un objecte de la imatge: a l'objecte, toqueu Selecciona  si aquesta opció està disponible.
    • Utilitzar part d'una imatge: toqueu Selecciona una àrea de la imatge  i, a continuació, arrossegueu les vores del quadre que hi ha al voltant de la selecció.
  6. A la part inferior, desplaceu-vos per trobar els resultats de cerca relacionats.

Cercar amb una imatge desada al telèfon

Important: de moment, aquesta funció no està disponible a les tauletes Android.

1. Al telèfon Android, obriu l'aplicació Google Aplicació Google.
  2. A la part inferior, toqueu Discover.
  3. A la barra de cerca, toqueu Google Lens Google Lens.
  4. Feu o pengeu una foto per utilitzar-la a la vostra cerca:
    • Per fer una foto: enfoqueu un objecte amb la càmera i toqueu Cerca Cerca.
    • Per penjar una imatge existent: toqueu Selector de fotos Galeria i trieu una foto.
  5. Seleccioneu l'àrea que vulgueu utilitzar per a la cerca:
    • Utilitzar un objecte de la imatge: a l'objecte, toqueu Selecciona  si aquesta opció està disponible.
    • Utilitzar part d'una imatge: toqueu Selecciona una àrea de la imatge  i, a continuació, arrossegueu les vores del quadre que hi ha al voltant de la selecció.
  6. A la part inferior, desplaceu-vos per trobar els resultats de cerca.

Consell: per obtenir resultats més específics, seleccioneu una àrea més petita de la imatge.