Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Söka med en bild på Google

Du kan ta reda på mer om en bild eller saker i din omgivning med Google Lens. Du kan till exempel ta ett foto på en växt och använda det för att söka efter information eller liknande bilder.

Det här hittar du när du söker

Resultaten kan omfatta

• sökresultat för objekt på bilden
  • liknande bilder
  • webbplatser med bilden eller en liknande bild.

Kompatibla webbläsare

Du kan göra en visuell sökning med Lens i de flesta webbläsare, till exempel
  • Chrome
  • Firefox
  • Safari
  • Edge.

Ladda upp en bild

1. Besök Google.com.
  2. Klicka på Bildsökning .
  3. Klicka på Ladda upp en fil.
  4. Välj en bild.
  5. Klicka på Öppna eller Välj.

Dra och släpp en bild

1. Leta upp filen med bilden som du vill söka med på datorn.
  2. Klicka på bilden.
  3. Dra bilden till sökrutan.

Söka med en webbadress

1. Öppna webbplatsen med bilden du vill använda på datorn.
  2. Kopiera webbadressen genom att högerklicka på bilden och klicka på Kopiera bildadress.
  3. Besök Google.com.
  4. Klicka på Bildsökning .
  5. Klistra in webbadressen i Klistra in bildlänk i textrutan.
  6. Klicka på Sök.

Tips! Webbläsare sparar inte de webbadresser som du söker med i webbhistoriken. Google kan spara webbadresserna för att förbättra produkter och tjänster.

Söka med en bild från en webbplats

1. Öppna webbläsaren Chrome på datorn.
  2. Öppna webbplatsen där bilden som du vill använda finns.
  3. Högerklicka på bilden.
  4. Klicka på Sök efter bilden med Google för att visa resultat i ett sidofält.

Söka med en bild från sökresultaten

1. Besök Google.com.
  2. Sök efter en bild.
  3. Klicka på bilden.
  4. Scrolla ned för att se relaterade bilder.
  5. Klicka på Stäng Stäng uppe till höger för att gå tillbaka till resultatsidan.