Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Meer informatie over de grammaticacontrole op Zoeken

Belangrijk: De grammaticacontrole maakt gebruik van AI-systemen om de taal te analyseren en is mogelijk niet 100% nauwkeurig, vooral met gedeeltelijke zinnen.

Je kunt de grammaticacontrole van Google gebruiken om te checken of een woordgroep of zin grammaticaal correct is geschreven en hoe je deze kunt corrigeren als dat niet het geval is.

De grammaticacontrole gebruiken op Zoeken

Als je 'grammaticacontrole' gebruikt in je zoekopdracht of als Zoeken begrijpt dat je een grammaticacontrole wilt doen, krijg je waarschijnlijk een resultaat van de grammaticacontrole.

Tip: Deze functie is alleen beschikbaar in het Engels.

De uitvoer van de grammaticacontrole bevestigt of de grammatica correct is. Zo niet, dan wordt aangegeven hoe je de woordgroep of zin kunt corrigeren. Spelfouten kunnen ook worden gecorrigeerd.

Beleid voor de grammaticacontrole op Zoeken

We willen ervoor zorgen dat deze grammaticacontroles nuttig zijn voor iedereen. Daarom gebruiken we systemen om grammaticacontroles te voorkomen als de content mogelijk het algemene beleid van Google Zoeken of deze beleidsregels voor zoekfuncties schendt:

• Gevaarlijke content
  • Intimiderende content
  • Haatdragende content
  • Medische content
  • Seksueel expliciete content
  • Terroristische content
  • Geweld en bloedvergieten
  • Vulgair of grof taalgebruik

Meer informatie over het algemene contentbeleid van Google Zoeken

Je feedback delen met de grammaticacontrole

Zo dien je feedback in over het resultaat van de grammaticacontrole:

1. Klik rechtsonder in het vak voor grammaticacontrole op Feedback.
  2. Selecteer een van de volgende mogelijkheden:
    • Dit is nuttig.
    • Dit is niet relevant.
    • Suggestie is onjuist.
    • Suggestie is aanstootgevend.
  3. In het tekstvak kun je je reacties of suggesties opgeven.
  4. Klik rechtsonder op Sturen.