Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Tabbladen gebruiken in de Google-app

Je kunt meerdere tabbladen openen in de Google-app op je iPhone en iPad. Je kunt ook alle tabbladen bekijken en hiertussen schakelen. Als je een nieuw tabblad opent, kun je een nieuwe zoekopdracht starten.

Een nieuw tabblad openen

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik rechtsonder op Tabbladen en dan Nieuw tabblad .

Een tabblad openen vanuit recente zoekopdrachten

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Tik rechtsboven op Geschiedenis Geschiedenis.
  4. Zoek en selecteer het zoekresultaat dat je wilt openen.

Je interesses zoeken

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik onderaan op Tabbladen  en dan Opgeslagen.
  3. Ga op de pagina Interesses naar het gewenste tabblad.

Tabbladen sluiten

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Zoek het tabblad dat je wilt sluiten.
  4. Tik in de bovenhoek van het tabblad op Sluiten Sluiten.

Tip: Als je alle tabbladen wilt sluiten, tik je in de bovenhoek op Meer Meer en dan Alle geopende tabbladen sluiten.

Tabbladen automatisch sluiten

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Tik rechtsboven op Meer Meer en dan Instellingen voor tabbladen Settings en dan Tabbladen wissen.
  4. Selecteer wanneer je tabbladen automatisch wilt laten sluiten.

Je tabbladen ordenen

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Als je alle tabbladen wilt zien, tik je rechtsonder op Tabbladen.
  3. Als je een tabblad wilt verplaatsen, tik je op het tabblad, houd je dit vast en sleep je het naar de gewenste plaats.

Een geopend tabblad vinden

1. Ga op je iPhone of iPad naar de Google-app .
  2. Tik onderaan op Tabbladen.
  3. Tik bovenaan op de zoekbalk .
  4. Geef een zoekwoord op dat is gerelateerd aan het gewenste tabblad.
  5. Als je de gerelateerde tabbladen ziet, selecteer je het gewenste tabblad.