Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Grunner til at du kanskje ser andre Google-søkeresultater enn andre personer

Det kan hende du får samme eller lignende resultater som andre som søker på Google Søk. Men noen ganger kan Google gi ulike resultater basert på ting som tidspunkt, kontekst eller personlig tilpassede resultater.

Tidspunktet fører til forskjeller i resultater

Tidspunktet kan være en av de viktigste grunnene til at resultater varierer fra person til person. Vi legger for eksempel regelmessig til nytt innhold fra nettet kort tid etter at det er publisert. Folk som søker etter ting med noen timers eller til og med bare noen minutters mellomrom, kan få ulike resultater på grunn av at nytt innhold er gjort tilgjengelig i mellomtiden.

Søk bruker datasentre over hele verden. Når vi implementerer forbedringer av rangeringssystemene våre, tar det tid før de er fullstendig lansert i alle datasentrene. Dette kan generere forskjellige resultater avhengig av hvilket datasenter som svarer på søket.

Søk bruker kontekst for å forbedre resultatene

Når Søk vurderer konteksten for søket ditt, får du mer relevante resultater. Her er noen eksempler på kontekst:

• Sted: Hvis du søker etter pizza i en bestemt by, får du resultater som er relevante for det aktuelle stedet.
  • Språk: Dette fører til at du får resultater på språket du snakker.
  • Enhetstype: Du blir sendt til riktig appbutikk eller ser de beste resultatene for enhetstypen du bruker, for eksempel mobilenhet eller datamaskin.
  • Relaterte resultater: Når du har klikket på et nettresultat og gått tilbake til søkeresultatene, kan det hende du ser flere relaterte resultater.

Søk bruker personlig tilpasning for å forbedre resultatene

Personlig tilpasning betyr at du får søkeresultater som er skreddersydd for deg, basert på aktiviteten din. Personlig tilpasning brukes bare i resultatene hvis det kan gi deg mer relevant og nyttig informasjon. Dette berører ikke alle søkeresultater. Noen resultater kan i stedet være personlig tilpasset, mens andre ikke er det. Finn ut mer om personlig tilpasning og Google-søkeresultater.