Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sådan indsamles og anvendes data fra Google Bøger

Google Bøger bruger data fra tredjepartsudbydere, som indsamler oplysninger om, hvad der er tilgængeligt, til at hjælpe dig med at finde bøger. Nogle gange er det ikke muligt at læse eller købe bøger direkte fra et søgeresultat, så vi viser dig oplysninger om bøger, du kan finde andre steder.

Bogdatakilder

For at give dig mulighed for at finde så mange bøger som muligt bruger Google Bøger tredjepartsdata og andre offentligt tilgængelige oplysninger fra:

Oplysninger om at låne bøger

Når du søger efter en bog i Google Bøger, kan du se de steder i nærheden, hvor du kan låne bogen. Oplysningerne i sektionen "Lån" stammer fra partnerskaber med tredjepartsudbydere.

Vi er altid på udkig efter at indhente flere biblioteksdata. Hvis du arbejder på et bibliotek eller i en organisation, kan du indsende oplysninger ved hjælp af formularen i vores retningslinjer for udviklere.