Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Öppna översatta sidor i Sök

Du kan få tillgång till mer innehåll på ditt språk med översatta resultat. Om sökfrågan inte har relevanta resultat på ditt språk kan Google Sök visa resultat som har översatts från andra språk.

Obs! För närvarande är översatta resultat tillgängliga
  • på indonesiska, hindi, kannada, malayalam, tamil och telugu
  • på mobila enheter med webbläsare som har stöd för Google Sök.

Öppna en sida på ditt språk

1. Öppna google.com på en telefon eller surfplatta.
  2. Gör en sökning.
  3. Tryck på en sidas översatta titel i sökresultaten.

Tips! När du trycker på en sidas översatta titel öppnas sidan med Google Översätt. Google Översätt översätter automatiskt alla länkar du öppnar från den översatta sidan.

Öppna en sida på originalspråket

Tryck på Utöka längst ned i det översatta resultatet följt av sidans oöversatta titel.

Så här fungerar översatta resultat

Google Sök tillhandahåller en översättning av sökresultatets titel och utdrag. Du kan välja om du vill se en liveöversättning av sidan eller det ursprungliga resultatet. Liveöversättning kommer från Google Översätt.