Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Söka efter bilder på Google

Du kan söka efter en relaterad bild på Google Bilder för att hitta en sida eller svaret på en fråga.

Hitta bilder

Obs! Bilder kan vara upphovsrättsskyddade. Om du vill återanvända en bild kan du begränsa resultatet efter användningsrättigheter. Läs mer om hur du hittar bilder som du kan använda och dela.

1. Besök Google.com.
  2. Sök efter en bild.

Du kan även söka på Google efter bilden du vill hitta och sedan trycka på Bilder.

Hitta relaterade bilder

1. Öppna Google.com på en dator.
  2. Sök efter en bild.
  3. Klicka på en bild.
  4. Scrolla till de relaterade sökresultaten för bilden längst ned.
  5. Skriv in ett sökord i sökfältet för att finjustera sökningen.

Lägga till en bild i en samling

1. Öppna Google.com på en dator.
  2. Logga in på Google-kontot om du inte redan är inloggad.
  3. Sök efter en bild.
  4. Klicka på bilden.
  5. Klicka på Mer följt av Spara Lägg till i uppe till höger.

Hitta information om resultat vid bildsökning

Du kan visa information om objekt, djur och personer i bildresultaten med hjälp av Google Lens. Läs mer om hur du hittar information med Google Bilder.

Obs! En Google Lens-sökning fungerar inte med stötande bilder.