Søk etter bilder på Google

For å finne en side eller et svar på et spørsmål kan du søke etter et relatert bilde på Google Bilder.

Finn bilder

Viktig: Bilder kan være beskyttet av opphavsrett. Hvis du vil at et bilde skal gjenbrukes, kan du begrense resultatene etter brukerrettigheter. Finn ut hvordan du finner bilder du kan bruke og dele.

1. Gå til images.google.no.
  2. Søk etter et bilde.

Du kan også søke på Google etter bildet du leter etter, og deretter velge Bilder øverst.

Finn relaterte bilder

1. Gå til images.google.com på datamaskinen.
  2. Søk etter et bilde.
  3. Klikk på et bilde.
  4. Finn bilder:
    • I panelet til høyre: Rull for å finne bilder relatert til bildet du klikket på.
    • I panelet til venstre: Rull for å finne bilder som er relatert til søket ditt.

Legg til bilder i samlinger

1. Gå til images.google.com på datamaskinen.
  2. Logg på Google-kontoen din hvis du ikke har gjort det allerede.
  3. Søk etter et bilde.
  4. Klikk på bildet .
  5. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer og så Legg til i samlingen Legg til i.

Finn informasjon om resultater fra bildesøk

Med Google Lens kan du få informasjon om gjenstander, dyr og personer i Bilder-resultater. Finn ut hvordan du får informasjon via Google Bilder.

Viktig: Google Lens-søk fungerer ikke med støtende bilder. Google Lens-søk fungerer foreløpig bare med
  • amerikansk engelsk fra Google Bilder
  • stillbilder
  • mobilnettlesere, men ikke Google-appen