Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar imatges a Google

Per trobar una pàgina o una resposta a una pregunta, podeu cercar-la a Google Imatges.

Cercar imatges

Important: és possible que les imatges estiguin subjectes a drets d'autor. Si voleu que una imatge es pugui reutilitzar, podeu limitar els resultats mitjançant els drets d'utilització.Obteniu informació sobre com podeu trobar imatges que podeu utilitzar i compartir.

1. Aneu a Google.com.
  2. Cerqueu una imatge.

També podeu cercar la imatge que vulgueu a Google i, a continuació, seleccionar Imatges a la part superior.

Cercar imatges relacionades

1. A l'ordinador, aneu a Google.com.
  2. Cerqueu una imatge.
  3. Feu clic en una imatge.
  4. A la part inferior, desplaceu-vos per trobar els resultats de la cerca relacionats amb la imatge.
  5. Per definir millor la cerca, afegiu una paraula clau a la barra de cerca.

Afegir una imatge a una col·lecció

1. A l'ordinador, aneu a Google.com.
  2. Si encara no ho heu fet, inicieu la sessió al Compte de Google.
  3. Cerqueu una imatge.
  4. Feu clic a la imatge.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Més i, a continuació, Desa Afegeix a.

Cercar informació sobre els resultats de la cerca d'imatges

Podeu utilitzar Google Lens per obtenir informació sobre objectes, animals i persones als resultats d'imatges. Consulteu com podeu obtenir informació a través de Google Imatges.

Important: les cerques de Google Lens no funcionaran amb imatges ofensives.

Tanca la cerca
Aplicacions de Google