Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Trobar vídeos a la Cerca

Podeu trobar resultats de vídeo per a la majoria de cerques a la Cerca de Google. Per ajudar-vos a trobar informació específica, alguns vídeos s'etiqueten amb moments clau. Els moments clau funcionen com els capítols d'un llibre per ajudar-vos a trobar la informació que voleu.

Important: els moments clau els afegeixen els creadors de vídeos o, en alguns casos, és possible que Google detecti el contingut i afegeixi moments clau automàticament.

Cercar vídeos

1. Introduïu una cerca a google.com.
  2. Desplaceu-vos fins a "Vídeos".
  3. Trieu el vídeo que vulgueu mirar.

Consell: podeu trobar més vídeos a la pestanya "Vídeos". A sota de la barra de cerca, toqueu Vídeos .

Cercar i utilitzar moments clau en un vídeo

Important: és possible que els moments clau no es mostrin per a tots els vídeos. Si no trobeu cap moment clau, és possible que no estiguin activats per al vídeo en qüestió.

Per cercar moments clau quan estiguin disponibles:

1. Feu una cerca a google.com.
  2. A "Tots els resultats" Cerca, desplaceu-vos per cercar vídeos.
    • També podeu trobar vídeos amb moments clau a la pestanya "Vídeos".
  1. A sota del vídeo principal, trieu els moments clau que vulgueu.
  2. Si no hi ha cap moment clau, toqueu Desplega Més informació sobre.

Afegir moments clau a un vídeo

Si sou un creador de vídeos, podeu marcar moments clau als vostres vídeos amb les eines per a desenvolupadors o per mitjà de les descripcions dels vídeos. Si no afegiu moments clau, pot ser que Google en detecti el contingut i hi afegeixi moments clau automàticament. Podeu desactivar els moments clau d'un vídeo amb les eines per a desenvolupadors.