Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Läs mer om en webbsida

Mer information om webbsidans källa och ämne samt information om framträdande bilder på sidan finns i avsnittet Källa på panelen Om resultatet.

Viktigt! Den här funktionen är endast tillgänglig i vissa regioner.

Hitta information om källan och ämnet

1. Sök efter något på Google.
  2. Välj Mer efter webbadressen till ett sökresultat.
  3. Välj Mer om den här sidan i avsnittet Källa.
  4. Beroende på vilken information som finns tillgänglig kan det visas tre avsnitt på den här sidan:
    • Om källan
    • Om ämnet
    • Om bilden

Läs mer om källan

Information om källan till en viss webbsida finns i avsnittet Om källan. I det här avsnittet finns kanske en eller flera av följande uppgifter så att du kan ta reda på mer om källan från andra webbplatser.

Tips! När du utvärderar information på webben rekommenderar experter att du granskar källan till en sida och söker efter information om bakgrunden eller perspektivet.

Beskrivning

Högst upp i avsnittet Om källan ser du en beskrivning av källan från en referenswebbplats. Beskrivningarna kommer från Googles faktaruta.

Med deras egna ord

Det här är en beskrivning av källan som den ursprungliga webbplatsen tillhandahåller.

Om du hanterar webbplatsen och du anser att beskrivningen inte uppfyller dina förväntningar kan du uppdatera den på följande sätt:

• Skicka in eller ändra en beskrivning av din företagsprofil. Läs mer om hur du gör anspråk på din profil.
  • Google försöker hitta beskrivningen av webbplatsen på sidan Om oss. Så här hjälper du Google att hitta beskrivningen:
    • Skapa en Om oss-sida på din webbplats med about-us i webbadressen.
    • Ta med beskrivningen av webbplatsen på sidan. Beskrivningen måste vara på engelska och kunna genomsökas.
    • Länka till sidan med texten Om oss.
    • Inkludera signaler som en Om oss-rubrik ovanför webbplatsens beskrivning.
Plattformsinformation

För vissa sociala plattformar innehåller det här avsnittet information om det konto eller den kanal på sociala medier som sidan representerar, inte den sociala plattformen. Informationen är inte tillgänglig för alla sociala plattformar.

Tips! Experter rekommenderar att du söker efter information om ägaren till ett konto på sociala medier eller en kanal, utöver informationen om plattformen.

Första gången webbplatsen indexerades av Google

Detta är det datum då Google först genomsökte webbplatsen. Datumet står inte nödvändigtvis för

• datumet då företaget eller organisationen som är kopplat till webbplatsen grundades
  • publiceringsdatumet för en specifik sida på webbplatsen.
Webbresultat om källan

Det här avsnittet är avsett att ge sökresultat från den öppna webben om källan, så att du kan se vad andra webbplatser säger om den. Detta skiljer sig från avsnitten ovan, som kommer från Googles faktaruta och själva webbplatsen, om tillgängligt.

Sökresultat i det här avsnittet

• baseras på en kombination av information, inklusive sökningar efter källans namn, för att identifiera sidor som kan ge dig sammanhang om webbplatsen
  • försöker prioritera användbara resultat som inte skapats eller kontrolleras av källans webbplats, för att få ett oberoende perspektiv.

Samma metod används för alla webbplatser. Funktionen är experimentell och vi arbetar aktivt för att kunna erbjuda mer användbara resultat. Om du hittar resultat som inte är användbara eller relevanta för källan kan du skicka feedback för att hjälpa oss att bli bättre.

Läs mer om ämnet

När det är tillgängligt innehåller avsnittet Om ämnet information som populära nyheter eller information om samma ämne från andra källor. I det här avsnittet ser du perspektiv från andra källor om ämnet på en webbsida.

Tips! När du utvärderar information från webben rekommenderar experter att du söker efter bevis på viktiga påståenden och hittar andra perspektiv på samma ämne.

Toppnyheter

Detta är nyhetsrubriker av hög kvalitet om samma artikel som sidan du läser mer om från olika källor. Om du vill se mer relaterat innehåll väljer du Visa allt om ämnet.

Det kan handla om

• ytterligare källor
  • videor
  • lokala nyhetsrapporter
  • vanliga frågor
  • diskussioner om sociala frågor
  • en tidslinje över storyns händelseförlopp.
Relaterade resultat

Det här är webbresultat från andra källor om samma ämne som sidan du vill veta mer om tar upp. Beroende på ämnet kan resultaten innehålla en kombination av nyhetsartiklar, vetenskapliga studier, långa artiklar eller webbplatser för shopping.

Läs mer om bilden

När det är tillgängligt innehåller avsnittet Om bilden information om bilderna på sidan, till exempel när en bild först har registrerats av Google, med en länk till sidan Om den här bilden där du kan läsa mer.

Lämna feedback om Mer om den här sidan

Din feedback hjälper oss att förbättra den här funktionen för alla.

På datorn:

1. Klicka på Feedback längst ned.
  2. Skriv din feedback.
  3. Välj Skicka.

I mobilwebbläsaren:

1. Tryck på Feedback längst ned.
  2. Skriv din feedback.
  3. Välj Skicka.