Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Finn ut mer om nettsider

Du kan finne mer informasjon om kilden, emnet til en nettside og informasjon om frittstående bilder på siden i «Kilde»-delen av «Om dette resultatet»-panelet.

Viktig: Denne funksjonen er bare tilgjengelig i enkelte regioner.

Finn informasjon om kilden og emnet

1. Gjør et søk med Google.
  2. Velg Mer etter nettadressen til et søkeresultat.
  3. Velg Mer om denne siden i «Kilde»-delen.
  4. Avhengig av informasjonen som er tilgjengelig, kan det hende du ser tre deler på denne siden:
    • Om kilden
    • Om emnet
    • Om bildet

Finn ut mer om kilden

«Om kilden»-delen inneholder informasjon om kilden til en bestemt nettside. For å hjelpe deg med å finne ut mer om kilden fra andre nettsteder kan denne delen vise én eller flere av opplysningene nedenfor.

Tips: Når du evaluerer informasjon på nettet, anbefaler ekspertene at du sjekker kilden til siden og søker etter informasjon om bakgrunnen eller perspektivet til siden.

Beskrivelse

Øverst i «Om kilden»-delen kan du finne en beskrivelse av kilden fra et referansenettsted. Disse beskrivelsene kommer fra Googles kunnskapskart.

Med egne ord

Dette er nettstedets egne beskrivelse av kilden.

Hvis du administrerer nettstedet og beskrivelsen ikke er god nok, kan du oppdatere den på flere måter:

• Send inn eller endre en beskrivelse av bedriftsprofilen din. Finn ut hvordan du kan gjøre krav på profilen din.
  • Google prøver å finne beskrivelsen av nettstedet ditt på en Om oss-side. Slik kan du hjelpe Google med å finne beskrivelsen:
    • Opprett en Om oss-side på nettstedet ditt med about-us i nettadressen.
    • Ta med beskrivelsen av nettstedet ditt på den siden. Beskrivelsen må være på engelsk og må kunne gjennomsøkes.
    • Link til siden med teksten «om oss».
    • Ta med hint som en «Om oss»-overskrift over beskrivelsen av nettstedet ditt.
Plattforminformasjon

For enkelte sosiale plattformer inneholder denne delen informasjon om den sosiale kontoen eller kanalen som siden representerer, ikke den sosiale plattformen. Denne informasjonen er ikke tilgjengelig for alle sosiale plattformer.

Tips: Eksperter anbefaler at du søker etter informasjon om eieren av en konto eller kanal i sosiale medier samt informasjon om plattformen.

Første gang nettstedet ble indeksert av Google

Dette er datoen da Google først gjennomsøkte nettstedet. Denne datoen representerer ikke nødvendigvis:

• datoen da bedriften eller organisasjonen som er tilknyttet nettstedet, ble grunnlagt
  • datoen da en bestemt side på nettstedet ble publisert
Nettresultater om kilden

Denne delen er ment å gi søkeresultater fra det åpne nettet om kilden. Dette er for å gi deg kontekst om hva andre nettsteder sier om denne kilden. Dette er forskjellig fra delene ovenfor, som er hentet fra Googles kunnskapskart og selve nettstedet hvis det er tilgjengelig.

Søkeresultater i denne delen

• er basert på en kombinasjon av informasjon, inkludert søk etter kildenavnene, for å identifisere sider som kan gi deg kontekst om nettstedet
  • prøver å prioritere nyttige resultater som ikke er opprettet eller kontrollert av kildenettstedet, for å gi deg uavhengige perspektiver

Den samme tilnærmingen brukes for alle nettsteder. Denne funksjonen er på forsøksstadiet, og vi jobber aktivt for å kunne gi deg nyttigere resultater. Hvis du finner resultater som ikke er nyttige eller relevante for kilden, ber vi deg om å sende oss tilbakemelding, slik at vi kan bli bedre.

Finn ut mer om emnet

Når den er tilgjengelig, inneholder «Om emnet»-delen informasjon om hovedoppslag eller informasjon om det samme emnet fra forskjellige kilder. Denne delen inneholder perspektiver fra andre kilder om emnet nettsiden dekker.

Tips: Når du evaluerer informasjon fra nettet, anbefaler ekspertene at du leter etter bevis på viktige påstander og finner andre perspektiver på det samme emnet.

Hovedsaker

Dette er nyhetsoverskrifter av høy kvalitet om den samme nyhetssaken som den som er på siden du finner ut mer om fra ulike kilder. Velg Se alt om emnet for å finne mer relatert innhold.

Alt om emnet kan omfatte:

• flere kilder
  • videoer
  • lokale nyheter
  • vanlige spørsmål
  • sosiale kommentarer
  • en tidslinje over saken
Relaterte resultater

Dette er nettresultater fra andre kilder om det samme emnet som det som er på siden du vil finne ut mer om. Avhengig av emnet kan disse resultatene inneholde en kombinasjon av nyhetsartikler, vitenskapelige studier, lange artikler og shoppingnettsteder.

Finn ut mer om bildet

Når den er tilgjengelig, viser «Om bildet»-delen informasjon om bildene på siden, for eksempel når et bilde kan ha blitt sett av Google for første gang, med en link til Om dette bildesiden, der du kan finne ut mer.

Gi tilbakemelding om «Mer om denne siden»

Tilbakemeldinger fra deg hjelper oss med å gjøre denne funksjonen bedre for alle.

På datamaskiner:

1. Klikk på Tilbakemelding nederst.
  2. Skriv inn tilbakemeldingen.
  3. Velg Send.

I mobilnettlesere:

1. Trykk på Tilbakemelding nederst.
  2. Skriv inn tilbakemeldingen.
  3. Velg Send.