Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Ta bort webbresultat från Google Sök

Vid en sökning på Google visas innehåll av olika slag, bland annat webbresultat, dvs länkar till innehåll på den öppna webben. I den här artikeln beskrivs möjliga sätt att ta bort webbresultat om du hanterar webbplatsen där innehållet finns eller om innehållet på webben handlar om dig.

Kreatörer och webbplatsägare

Om du vill blockera sökresultat från din webbplats på Google snabbt och tillfälligt kan du använda borttagningsverktyget. Läs mer om hur du använder borttagningsverktyget i Search Console.

Om du vill ta bort information från din egen webbplats permanent från Googles sökresultat följer du anvisningarna för att ta bort information på din webbplats från Google.

Om du nyligen har uppdaterat en sida på webbplatsen kan du begära att Google indexerar om sidan så att den senaste informationen visas. Läs mer om hur du ber Google att genomsöka webbadresser på nytt.

Om du har frågor om hur du tar bort information på din webbplats från Googles sökresultat läser du Vanliga frågor om att ta bort information från Googles sökresultat.

Övriga

Om innehåll som handlar om dig inte längre finns kvar på den webbplats som visas i Googles sökresultat kan du tala om det för oss med verktyget för uppdatering av inaktuellt innehåll. Då uppdateras det i Googles sökresultat. Läs mer om hur du uppdaterar inaktuellt innehåll.

Om innehåll som handlar om dig finns kvar på den webbplats som visas i Googles sökresultat kan vi ta bort det från Googles sökresultat under vissa omständigheter. Läs mer om vilket innehåll Google tar bort från sökresultaten.

Begära borttagning av innehåll av juridiska skäl

Om det enligt dig finns juridiska skäl att ta bort innehåll från Googles sökresultat kan du rapportera det av juridiska skäl.