Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Slik bruker Søk aktiviteten din

Når du søker på Google, blir de tidligere søkene dine og annen informasjon noen ganger brukt til å hjelpe oss med å gi deg en nyttigere opplevelse.

Hvis du for eksempel søker etter «sjokoladekake», og så søker etter «hvordan lage», kan det være mer sannsynlig at Google antar at du søker etter «hvordan lage sjokoladekrem». Disse forslagene er basert på tidligere søk du har gjort, for å gi deg bedre resultater og hjelpe deg med å fortsette der du slapp.

Du kan også få personlig tilpassede anbefalinger for arrangementer, filmer og serier du kan se på, nettsider i Discover-feeden din og mye annet. Avhengig av Aktivitetslagring-innstillingene dine er disse anbefalingene basert på aktivitet som er lagret i Google-kontoen din, for eksempel

• søkeloggen din på Google
  • resultater eller annonser fra Søk som du klikker på
  • Discover-innhold du liker eller ikke liker
Slik fungerer søkeresultater

For de fleste søk får du de samme resultatene som alle andre som søker på det samme fra samme sted.

Når du er logget på Google-kontoen din, finnes det noen funksjoner i Google Søk som kan vise personlig tilpasset innhold. Her er noen eksempler:

Dette personlig tilpassede innholdet kan være basert på nett- og appaktiviteten din, som omfatter søkeloggen. Du kan når som helst slå av nett- og appaktiviteten i Aktivitetslagring.

Noen av disse funksjonene kan også fungere hvis du er logget av, for eksempel autofullføringsforslag relatert til nylige søk. Finn ut hvordan autofullføringsforslag fungerer.

Slik beskytter Google dataene dine
  • Google-kontoen din leveres med innebygd sikkerhet som er utviklet for å oppdage og blokkere trusler som nettsøppel, skadelig programvare, virus og hackere.
  • Aktiviteten din lagres trygt med bransjeledende kryptering.
  • Hver Google-konto har sin egen aktivitet. Hvis du har flere Google-kontoer, holdes aktiviteten fra hver konto adskilt.
  • Vi selger ikke personopplysningene dine til andre.
  • Når annonsører byr på søkeord og andre kriterier, viser Google annonser til brukerne uten å avsløre hvem brukerne er. Selv om dette er avhengig av at Google vet litt om deg, for eksempel søkeordet du bruker og interessene dine, vet annonsøren bare at målrettingskriteriene er oppfylt, men aldri hvilke brukere som oppfyller dem.

🔍

Slik kontrollerer du søkeloggen din

Kontrollér og administrer søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din

Når du søker på Google og har slått på Nett- og appaktivitet, lagrer Google aktivitet som søkeloggen i Google-kontoen din. Du kan kontrollere og administrere søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din, i Min aktivitet. Du kan for eksempel

• slette deler av eller hele søkeloggen manuelt
  • slette søkeloggen automatisk etter en tidsperiode, for eksempel 3 eller 18 måneder
  • sette søkeloggen på pause
  • velge hvilke data som lagres i Google-kontoen din, med Aktivitetslagring

Finn ut hvordan du kontrollerer og administrerer søkeloggen din.

Administrer søkeloggen som er lagret på enheten din

Søkeloggen kan også være lagret på enheten din. Dette kan for eksempel være

• logg som lagres av nettleseren
  • søk fra Google-apper som ble lagret mens du var logget av Google-kontoen din
  • nylig aktivitet i Google-søkefeltet
  • nylige søk i Google-appen

Finn ut hvordan du kontrollerer og administrerer søkeloggen din.

Tips: Du kan også søke i inkognitomodus i Chrome og Google-appen, eller du kan bruke modusen for privat surfing i andre nettlesere. Finn ut hvordan nettlesingen din holdes privat med Chrome Inkognito.

Last ned søkeloggen som er lagret i Google-kontoen din

Du kan også når som helst laste ned Google-dataene dine, som inkluderer søkeloggen som en del av Min aktivitet-dataene dine. Finn ut hvordan du laster ned Google-dataene dine.