Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Cercar amb el tema fosc a Google

En un navegador, com ara Chrome o Firefox, podeu triar el tema que preferiu per a la Cerca de Google. Si preferiu una paleta de colors concreta per a les pàgines de la Cerca, podeu triar que sempre s'utilitzi un tema clar o un tema fosc. Les pàgines de la Cerca inclouen la pàgina d'inici de Google, la pàgina de resultats de la cerca i la configuració de la Cerca.

Triar un tema per a les pàgines de cerca

Important: de manera predeterminada, la paleta de colors de les pàgines de la Cerca concorda amb la del dispositiu que esteu fent servir.

Per canviar el tema preferit de la Cerca, podeu actualitzar la configuració de la Cerca. El tema que trieu es desarà en cada ordinador quan tingueu la sessió iniciada al Compte de Google.

1. A l'ordinador, feu una cerca a google.com.
  2. Si voleu la mateixa configuració de la Cerca en tots els navegadors per a ordinador, inicieu la sessió al vostre Compte de Google. A la part superior dreta, feu clic a Inicia la sessió.
    • Si hi trobeu la vostra foto o inicial de perfil, vol dir que ja teniu la sessió iniciada.
  3. A la part superior esquerra, feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  4. A l'esquerra, feu clic a Aparença.
  5. Trieu Opció predeterminada del dispositiu, Tema fosc o Tema clar.
    • Opció predeterminada del dispositiu: fa concordar automàticament el tema amb la paleta de colors del dispositiu actual.
    • Tema fosc: utilitza text clar sobre un fons fosc.
    • Tema clar: utilitza text fosc sobre un fons clar.
  6. A la part inferior, feu clic a Desa.
Consell: per canviar ràpidament entre temes, feu clic a Configuració i, a continuació, Opció predeterminada del dispositiu, Tema fosc o Tema clar.

Triar un tema als dispositius mòbils

Important: de manera predeterminada, la paleta de colors de les pàgines de la Cerca concorda amb la del dispositiu que esteu fent servir.

Per canviar el tema preferit per a la Cerca en dispositius mòbils i tauletes, actualitzeu la configuració de la Cerca. La configuració del tema es desa en tots els dispositius mòbils i tauletes que utilitzeu quan teniu la sessió iniciada al vostre Compte de Google.
  1. Al dispositiu mòbil o a la tauleta, feu una cerca a google.com.
  2. Si voleu la mateixa configuració de la Cerca en tots els navegadors per a dispositiu mòbil, inicieu la sessió al vostre Compte de Google. A la part superior dreta, toqueu Inicia la sessió.
    • Si hi trobeu la vostra foto o inicial de perfil, vol dir que ja teniu la sessió iniciada.
  3. A la part superior esquerra, toqueu Més Més i, a continuació, Configuració Configuració.
  4. A "Aparença", trieu Opció predeterminada del dispositiu, Tema fosc o Tema clar.
    • Opció predeterminada del dispositiu: fa concordar automàticament el tema amb la paleta de colors del dispositiu actual.
    • Tema fosc: text clar sobre un fons fosc.
    • Tema clar: text fosc sobre un fons clar.
Consell: per canviar ràpidament entre temes, feu clic a Més Més i, a continuació, Tema fosc: activat o Tema fosc: desactivat.

Obtenir informació sobre el tema fosc per a altres productes