Googlen automaattisen täydennyksen ennakoinnit

Automaattisella täydennyksellä voit kirjoittaa haun nopeammin Googleen. Voit laittaa pois päältä tai poistaa tiettyjä automaattisen täydennyksen ominaisuuksia tai ilmoittaa ennakointeihin liittyvistä ongelmista.

Lue lisää automaattisesta täydennyksestä.

Henkilökohtaisten tulosten laittaminen pois päältä

Tärkeää: Kun henkilökohtaiset tulokset ovat pois päältä, et saa Google Haussa personoituja ennakointeja tai suosituksia aikaisempien hakujesi perusteella. Jos verkko- ja sovellustoiminta on päällä, hakuhistoriasi tallennetaan Google-tilillesi, ja sitä käytetään personoitujen kokemusten tarjoamiseen muissa Googlen palveluissa. Lue lisää verkko- ja sovellustoiminnan löytämisestä ja hallinnasta.

Jos olet kirjautunut Google-tilillesi ja henkilökohtaiset tulokset ovat päällä, voit saada myös personoituja ennakointeja ja suosituksia Google Haussa. Jos et halua saada ennakointeja ja suosituksia, laita Henkilökohtaiset tulokset pois päältä.

Trendaavien hakujen laittaminen pois päältä

Jos et halua nähdä trendaavia hakuja, voit muuttaa asetuksiasi.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse alareunasta Asetukset ja sitten Hakuasetukset.
  3. Valitse kohdasta "Täydennä automaattisesti trendaavilla hauilla" Älä näytä suosittuja hakuja.

Samankaltaisten hakujen laittaminen pois päältä

Jos et ole kirjautuneena Google-tilillesi, kun teet haun Googlessa, saatat nähdä äskeiseen hakuusi liittyviä suosituksia. Jos et halua nähdä niitä, laita Haun muokkaus pois päältä.

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Valitse alareunasta Asetukset ja sitten Hakuasetukset ja sitten Haun muokkaus.
  3. Laita Haun muokkaus pois päältä.

Ennakoinnista ilmoittaminen

Sopimattomia ennakointeja pyritään estämään, mutta aina se ei onnistu. Voit tehdä ilmoituksen ennakoinnista, jos uskot sen rikkovan automaattisen täydennyksen käytäntöjä:

1. Siirry tietokoneella osoitteeseen google.com.
  2. Ala kirjoittaa hakukenttään hakua.
  3. Ennakoinnit tulevat näkyviin hakukentän alapuolelle. Valitse ennakoinnin alapuolelta Ilmoita sopimattomista ennakoinneista.
  4. Lisää palautetta ja valitse Lähetä.

Käymme palautteesi läpi, mutta emme automaattisesti poista ehdotuksia, joista on tehty ilmoitus.

Ennakoinnissa on oikeudellinen ongelma

Jos uskot sisällön rikkovan lakia ja haluat pyytää sen poistamista, täytä tämä lomake.

Muita lähteitä