Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Problemen met Google Podcasts oplossen

Probeer de volgende oplossingen als je problemen ondervindt met Google Podcasts. Je kunt ook hulp krijgen op het Helpforum van Google Zoeken, waar lezers tips en kennis over Google Podcasts delen.

Een probleem oplossen

De afspeelvoortgang wordt niet gesynchroniseerd op alle apparaten
  • Zet Web- en app-activiteit aan.
  • Log in op hetzelfde Google-account op alle apparaten die je wilt synchroniseren.
    • Tip: Probeer in te loggen met de nieuwe naam als je onlangs de naam van een conflicterend account hebt veranderd.
Downloads zijn verdwenen

Standaard verwijdert Google Podcasts gedownloade afleveringen:

• 24 uur nadat je ze hebt beluisterd.
  • 30 dagen nadat je ze hebt gedownload.

Zo wijzig je deze instellingen:

1. Open de Google Podcasts-app Google Podcasts op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Home Home.
  3. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal en dan Podcastinstellingen.
    • Tik voor voltooide afleveringen op Voltooide afleveringen verwijderen en kies een periode.
    • Tik voor onvoltooide afleveringen op Onvoltooide afleveringen verwijderen en kies een periode.
De app wordt niet vernieuwd
Algemene problemen
  1. Start je Android-telefoon of -tablet opnieuw op.
  2. Ga naar de pagina van de Google-app in de Play Store.
  3. Tik op Updaten.
    • Als je Geïnstalleerd ziet staan, heb je de nieuwste versie al.

Als je van mening bent dat een podcast onze kwaliteitsrichtlijnen voor spam, aanstootgevende of ongepaste content schendt, kun je ons feedback sturen.

1. Open de Google Podcasts-app Google Podcasts op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal.
  3. Tik op Feedback over app sturen.