Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Løs problemer med Google Podcasts

Hvis du har problemer med Google Podcasts, kan du prøve disse løsningsforslag. Du kan også få hjælp i hjælpeforummet for Google Søgning, hvor læsere deler tips og viden om Google Podcasts.

Løs et problem

Status for afspilning synkroniseres ikke på flere enheder
  • Aktivér Web- og appaktivitet.
  • Log ind på den samme Google-konto på alle de enheder, du vil synkronisere.
    • Tip! Hvis du for nylig har omdøbt en modstridende konto, kan du prøve at logge ind med det nye navn.
Downloads er forsvundet

Google Podcasts fjerner som standard downloadede afsnit:

• 24 timer efter du har hørt dem til ende.
  • 30 dage efter du har downloadet dem.

Sådan ændrer du disse indstillinger:

1. Åbn appen Google Podcasts Google Podcasts på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på startskærmen Hjem nederst.
  3. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller forbogstav og derefter Indstillinger for podcast.
    • Afsluttede afsnit: Tryk på Fjern afsnit, der er hørt færdigt, og vælg et tidsrum.
    • Uafsluttede afsnit: Tryk på Fjern afsnit, der ikke er hørt færdigt, og vælg et tidsrum.
Appen indlæser ikke nyt indhold
  • Du kan finde nye podcasts ved at åbne appen Google Podcasts og stryge nedad på skærmen.
  • Tjek, at du har forbindelse via Wi-Fi eller mobildata.
  • Genstart appen Google Podcasts:
    1. Tryk to gange på knappen Hjem på din iPhone eller iPad for at se dine seneste apps.
      • Hvis knappen Hjem ikke er der, skal du stryge langsomt opad fra bunden af skærmen.
    2. Stryg opad på appen Google Podcasts.
    3. Åbn appen Google Podcasts igen.
  • Hvis appen lukker, eller den er tom, skal du fjerne appen og derefter hente den igen via App Store
    • Tip! Dette fjerner downloadede afsnit fra din enhed.
Generelle problemer
  1. Genstart din iPhone eller iPad.
  2. Gå til siden for appen Google Podcasts i App Store.
  3. Tryk på Opdater
    • Hvis "Åbn" vises, har du allerede den nyeste version.

Hvis du mener, at en podcast overtræder vores retningslinjer for kvalitet vedrørende spam, stødende indhold eller upassende indhold, kan du sende feedback til os.

1. Åbn appen Google Podcasts Google Podcasts på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på dit profilbillede eller forbogstav øverst til højre.
  3. Tryk på Send feedback.