Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Resoldre problemes relacionats amb Google Podcasts

Si teniu problemes amb Google Podcasts, proveu aquestes solucions. També podeu obtenir ajuda al Fòrum d'ajuda de la Cerca de Google, on els lectors comparteixen consells i coneixements sobre Google Podcasts.

Resoldre un problema

El progrés de la reproducció no se sincronitza en tots els dispositius
  • Activeu l'opció Activitat al web i en aplicacions.
  • Inicieu la sessió al mateix Compte de Google en tots els dispositius que vulgueu sincronitzar.
    • Consell: si recentment heu canviat el nom d'un compte en conflicte, proveu d'iniciar la sessió amb el nom nou.
Les baixades han desaparegut

De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats:

• 24 hores després de finalitzar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.

Per canviar aquestes opcions de configuració:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o la foto de perfil i, a continuació, Configuració del podcast.
    • Per veure els episodis finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis finalitzats i trieu un període de temps.
    • Per veure els episodis no finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis no finalitzats i trieu un període de temps.
L'aplicació no s'actualitza
Problemes generals
  1. Reinicieu el telèfon o la tauleta Android.
  2. Aneu a la pàgina de l'aplicació Google a Play Store.
  3. Toqueu Actualitza.
    • Si veieu "Instal·lada", vol dir que ja teniu la darrera versió.

Si creieu que un podcast infringeix les nostres directrius de qualitat en relació amb el contingut brossa, ofensiu o inadequat, podeu enviar-nos suggeriments.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o la foto de perfil.
  3. Toqueu Envia suggeriments sobre l'aplicació.