Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Betere aanbevelingen krijgen in Google Podcasts

Je kunt ons laten weten van welke typen podcasts je meer of minder wilt krijgen, zodat we je gepersonaliseerde aanbevelingen kunt verbeteren.

Belangrijk: Als je gepersonaliseerde aanbevelingen wilt krijgen, zet je ze aan in de Podcasts-instellingen. Meer informatie over hoe je gepersonaliseerde aanbevelingen aanzet

Podcasts kiezen om je aanbevelingen op te baseren

1. Open de Google Podcasts-app Google Podcasts op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Ontdekken  en dan Voor jou.
  3. Tik naast een podcastserie of -aflevering op Meer  en dan Meer zoals dit weergeven  of Minder zoals dit weergeven Omlaag stemmen.
Tip: Je kunt reageren op een podcast terwijl deze wordt afgespeeld. Tik onderaan op de aflevering en dan Meer zoals dit weergeven  of tik op Meer .

Een podcastserie verwijderen uit je aanbevelingen

1. Open de Google Podcasts-app Google Podcasts op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Ontdekken  en dan Voor jou.
  3. Tik naast de podcast die je wilt verwijderen op Meer  en dan Serie blokkeren voor aanbevelingen .

Je reacties op podcasts beheren

Je kunt je reacties op podcasts vinden en verwijderen in Mijn activiteit.

1. Ga naar je Google Podcasts-activiteit in Mijn activiteit.
  2. Tik op Details onder de reactie die je wilt verwijderen.
  3. Tik rechtsboven op Meer  en dan Verwijderen.