Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Rebre millors recomanacions a Google Podcasts

Per millorar les recomanacions personalitzades, ens podeu indicar els tipus de podcasts que us interessen més o menys.

Important: per rebre recomanacions personalitzades, activeu-les a la configuració de Podcasts. Obteniu informació sobre com podeu activar les recomanacions personalitzades.

Triar els podcasts en què basar les recomanacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Explora  i, a continuació, Per a tu.
  3. Al costat d'un programa o episodi de podcast, toqueu Més  i, a continuació, Mostra més contingut similar  o Mostra menys contingut similar Dona un vot negatiu.

Consell: podeu reaccionar a un podcast mentre es reprodueix. A la part inferior, toqueu l'episodi i, a continuació, Mostra més contingut similar  o toqueu Més .

Suprimir un programa de podcast de les recomanacions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Explora  i, a continuació, Per a tu.
  3. Al costat del podcast que vulgueu suprimir, toqueu Més  i, a continuació, Bloqueja aquest programa a les recomanacions .

Gestionar les reaccions a podcasts

Podeu trobar i suprimir les vostres reaccions a podcasts a La meva activitat.

1. Aneu a la vostra activitat de Google Podcasts a La meva activitat.
  2. A sota de la reacció que vulgueu suprimir, toqueu Detalls.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més  i, a continuació, Suprimeix.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda