Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Sivujen lukeminen Google-sovelluksessa

Lue ääneen muuntaa sivulla olevan tekstin puheeksi. Lue ääneen on saatavilla iPhonen ja iPadin Google-sovelluksessa.

Tärkeää: Ominaisuus ei ole käytettävissä kaikilla sivuilla.

Sivun ääneen kuuleminen tai jonoon lisääminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Hae sisältöä, jonka haluat lukea.
  3. Napauta haluamaasi hakutulosta.
  4. Valitse oikeasta yläreunasta Lisää Lisää ja sitten valitse Lue ääneen .
  5. Valitse vaihtoehto:
    • Kuuntele nyt Toista
      • Mediasoittimen avulla voit tehdä seuraavia:
        • Keskeytä
        • Siirry taaksepäin
        • Siirry eteenpäin
    • Lisää jonoon Lisää soittolistaan
      • Avaa jono valitsemalla mediasoittimesta Lista .

Äänen vaihtaminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Valitse oikeasta yläreunasta profiilikuvasi tai nimesi alkukirjain ja sitten Asetukset ja sitten Voice ja Assistant.
  3. Valitse Lue ääneen ‑kohdasta Äänen valinta.

Vinkki: Voit myös vaihtaa ääntä painamalla ensin mediasoittimesta Lisää Lisää.

Puhenopeuden muuttaminen

1. Avaa iPhonella tai iPadilla Google-sovellus Google-sovellus.
  2. Jos haluat kuulla sivun sisällön napauta  ja sitten Kuuntele nyt.
  3. Napauta videosoittimesta Lisää Lisää ja sitten Lukunopeus.
  4. Valitse nopeus ja sitten Valmis.