Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Je Google Podcasts-instellingen beheren

Op je mobiele apparaat kun je Google Podcasts-instellingen beheren, zoals:

• Nieuwe afleveringen automatisch downloaden of oude afleveringen verwijderen uit je abonnementen.
  • Meldingen voor abonnementen ontvangen of stopzetten.
  • Gepersonaliseerde aanbevelingen voor podcasts ontvangen of stopzetten.
  • Een aflevering automatisch afspelen nadat je huidige aflevering is afgelopen.
  • Een licht of donker thema kiezen.

Als je bent ingelogd op je Google-account, raadt Google podcasts aan op basis van:

• Je Google Podcasts-geschiedenis.
  • Je activiteit in Google-producten als je Web- en app-activiteit aan hebt staan.
Meer informatie over hoe je de activiteit in je account beheert

Gepersonaliseerde aanbevelingen in- of uitschakelen

1. Ga op je computer naar Google Podcasts.
  2. Klik linksboven op Menu Menu en dan Instellingen.
  3. Zet bij Personalisatie de optie Gepersonaliseerde aanbevelingen weergeven aan of uit.

Je voorkeurstalen kiezen

Belangrijk: Je kunt niet alle talen selecteren als voorkeurstaal.

Je kunt podcasts in maximaal 2 talen vinden en beluisteren. Zo kies je je talen:

1. Ga op je computer naar Google Podcasts.
  2. Klik in het linkervenster op Instellingen.
    • Als je Instellingen niet ziet, klik je eerst linksboven op Menu Menu.
  3. Klik naast 'Talen en regio's' op Beheren.
  4. Vink het vakje aan naast elke voorkeurstaal.
    • Als je een voorkeurstaal wilt verwijderen, vink je het vakje uit.
  5. Klik onderaan op Updaten.