Notificació

Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar la configuració de Google Podcasts

Al dispositiu mòbil, podeu gestionar la configuració de Google Podcasts, de la manera següent:

• Baixeu automàticament episodis nous o suprimiu els antics de les vostres subscripcions.
  • Rebeu notificacions de subscripcions o deixeu-ne de rebre.
  • Rebeu recomanacions personalitzades de podcasts o deixeu-ne de rebre.
  • Reproduïu automàticament un episodi quan s'acabi l'episodi actual.
  • Trieu un tema clar o fosc.

Baixar automàticament episodis de les subscripcions i de la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Baixades", toqueu Baixada automàtica.
  5. A "Configuració general", trieu les vostres preferències. Podeu baixar automàticament:
    • Episodis nous de les subscripcions.
    • Només amb Wi-Fi.
    • Episodis a la cua.
  6. A "Les teves subscripcions", activeu els podcasts que voleu baixar automàticament.

Canviar quan se suprimeixen les baixades

De manera predeterminada, Google Podcasts suprimeix els episodis baixats:

• 24 hores després de finalitzar-los.
  • 30 dies després de baixar-los.

Per canviar aquestes opcions de configuració:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra inicial o la foto de perfil i, a continuació, Configuració del podcast.
    • Per veure els episodis finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis finalitzats i trieu un període de temps.
    • Per veure els episodis no finalitzats, toqueu Suprimeix els episodis no finalitzats i trieu un període de temps.

Gestionar les notificacions de les vostres subscripcions

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Notificacions", toqueu Episodis nous de les teves subscripcions.
  5. Al costat de cada subscripció, activeu o desactiveu les notificacions.

Activar o desactivar les recomanacions personalitzades

Quan hàgiu iniciat la sessió al vostre Compte de Google, és possible que Google us recomani podcasts basats en:

• El vostre historial de Google Podcasts.
  • La vostra activitat als productes de Google, si l'opció Activitat al web i en aplicacions està activada.
Obteniu informació sobre com podeu controlar l'activitat al vostre compte.

Per activar o desactivar les recomanacions personalitzades, seguiu aquests passos:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Explora", activeu o desactiveu l'opció Mostra les recomanacions personalitzades.

Reproduir episodis contínuament amb la reproducció automàtica

Important: Google Podcasts només reprodueix un episodi una vegada i no afegeix episodis que ja hagis reproduït.

Per activar la reproducció automàtica:

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Reproducció", activeu Reproducció automàtica.

Reproduir automàticament des de la cua

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu Google Podcasts Google Podcasts.
  2. A la part inferior, toqueu Inici Inici.
  3. A la part superior dreta, toqueu la vostra foto de perfil o la vostra inicial i, a continuació, Configuració del podcast.
  4. A "Reproducció", activeu o desactiveu la funció Reprodueix automàticament des de la cua.

Utilitzar el mode clar o fosc

Important: en funció de la configuració del dispositiu, Google Podcasts activa un tema clar o fosc.

Per canviar el tema de visualització:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Configuració.
  2. Toqueu Pantalla i brillantor.
  3. A "Aparença", trieu clar o fosc

Consell: per obtenir més informació sobre aquesta opció de configuració, aneu al lloc web d'assistència d'Apple.

Recursos relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda