Users can now migrate Google Podcasts subscriptions to YouTube Music or to another app that supports OPML import. Learn more here

Gestionar permisos de l'aplicació Google

Al telèfon o a la tauleta Android, l'aplicació Google us ajuda a gestionar les aplicacions i els serveis de Google, com ara la Cerca, l'Assistent de Google o Lens.

La majoria de les funcions del telèfon necessiten permís per utilitzar algunes de les dades del telèfon. Per exemple, per trobar els vostres pròxims esdeveniments a l'aplicació Google, heu de donar permís a Google per accedir al calendari.

Per decidir quins permisos de l'aplicació Google us convenen, utilitzeu la informació següent:

Calendari

Quan concediu permís a Google Calendar per utilitzar:

• L'Assistent de Google: podeu demanar que creï esdeveniments de calendari.
  • Aplicació Google: Google us mostra novetats del calendari, com ara els pròxims esdeveniments, a l'aplicació Google. També podeu rebre notificacions quan sigui l'hora de sortir cap a l'esdeveniment.
  • Lens: si utilitzeu aquest producte per desar un esdeveniment, Google en pot desar els detalls al vostre compte de Calendar.
  • El vostre dispositiu: si utilitzeu el widget "Resum", Google mostra els vostres pròxims esdeveniments a la pantalla d'inici del telèfon.
Càmera
Si doneu permís a Lens per utilitzar la càmera, podreu explorar el món que us envolta d'una manera totalment nova. Amb Lens, podeu traduir text, cercar objectes i obtenir més informació sobre els llocs. Quan compartiu el permís d'accés a la càmera a través de l'aplicació Lens, la concessió d'accés es comparteix automàticament amb l'aplicació Cerca de Google. Obteniu informació sobre les vostres fotos i el que us envolta.
Fitxers

Quan utilitzeu Lens al vostre dispositiu, se us demanarà que doneu permisos per accedir a les fotos i al contingut multimèdia per cercar el següent:

• Fotos
  • Captures de pantalla
  • Altres fitxers d'imatge

Amb Lens, podeu cercar captures de pantalla, imatges desades i fotos per obtenir més informació sobre el que veieu. Quan compartiu el permís "Galeria de fotos" a través de l'aplicació Lens, la concessió d'accés es comparteix automàticament amb l'aplicació Cerca de Google.

Contactes

Quan concediu permís a Contactes per utilitzar:

• L'Assistent de Google: aquest servei pot trucar o enviar missatges de text als contactes desats i saber amb qui contacteu més sovint.
  • Lens: quan feu una foto de la informació d'una persona, com ara d'una targeta comercial, Lens pot crear un contacte.
Ubicació

Important: It can sometimes take a long time for the Google app to get your current device location. To give you search results quickly, the Google app might use your device's location from the last time you used the Google app.

El telèfon pot trobar la ubicació exacta. Aquesta ubicació exacta és útil perquè ajuda la Cerca, l'Assistent i Lens a obtenir informació útil sigueu on sigueu. Per exemple, algunes cerques que depenen de la precisió de la vostra ubicació, com ara [cafeteria], [parada d'autobús] o [caixer automàtic], normalment ofereixen resultats més útils si teniu els permisos d'ubicació activats.

La vostra ubicació també es pot fer servir perquè l'Assistent proporcioni notificacions i novetats rellevants en l'àmbit local, encara que no estigueu utilitzant l'aplicació Google.

Micròfon

Quan doneu permís al micròfon per utilitzar:

• L'Assistent de Google: podeu fer preguntes a l'Assistent de Google, cercar llocs per menjar, obtenir indicacions i molt més. Si habiliteu "Ok Google" per activar el dispositiu, el micròfon s'utilitzarà en segon pla. Obteniu informació sobre com podeu utilitzar les accions de l'Assistent.
  • Aplicació Google: podeu fer servir la veu per introduir text en moltes aplicacions d'Android. També haureu de concedir a cada aplicació permís per accedir al micròfon.
Telèfon
  • General: si doneu permís a l'aplicació Google per accedir al telèfon, podeu fer que l'Assistent truqui en nom vostre. També podeu trucar a qualsevol número de telèfon que captureu amb Lens.

• Registre de trucades: aquest permís ens ajuda a entendre les persones amb qui contacteu més sovint. Garanteix que suggerim la persona més rellevant quan demaneu a l'Assistent que contacti amb algú.

Missatges de text

Quan activeu els permisos de missatges de text mitjançant:

Bluetooth
Assistent de Google: el Bluetooth permet a l'Assistent donar-vos informació i ajudar-vos en altres dispositius que tingueu, com un rellotge Wear OS, uns auriculars compatibles amb l'Assistent de Google o un cotxe amb Android Auto.