Fejlfindingsværktøj til hackede websites

Hackere, der er brudt ind på et website, forsøger ofte at skjule det hackede indhold på dit website for at forhindre, at du nemt finder det. Hvis du har problemer med at finde alt det hackede indhold på et website, eller du har brug for at dobbelttjekke, om du har ryddet op i alt hacket indhold på dit website, kan du følge vejledningen i fejlfindingsværktøjet. Det viser dig, hvordan du kan bruge søgeoperatøren site: i Google og Googlebot-simulator i Webmasterværktøj til at identificere spam.
Har du tjekket, om der er hacket indhold på dit website, ved hjælp af søgeoperatoren site:?