16 Mar 2025

Maalesef bu mülke erişiminiz yok. site yayında sadece bu site için değil. bir çok sitem için bu şeki

sorunum aşağıdaki gibi, site yayında html dosyası sunucuda hatta html tag ın içinde bile google tag mevcut.
Ama bu aralar kendi search console umda siteler yavaş yavaş bu şekilde hata veriyor.

Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Önerilen Yanıt
7 gün önce
Selamlar, Kodu oluşturduğunuz siteyi ve gmail hesabı uyumunuzu kontrol edin, Birden fazla doğrulama yöntemi ile ilerlemenize gerek yok, Tag manager içerisinde hatalı bir kurulum gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Dilerseniz html tag ile doğrulama işlemini gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Kontrol ettiğimde bu doğrulama yöntemi ile işlem yapmadığınızı görmekteyim
Elmas Ürün Uzmanı (Elmas PE) Anıl Çağlıyan bunu önerdi
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar (2)
16 Mar 2025
Merhabalar, doğru ve tam yetkili bir mail adresi ile erişim mi sağlıyorsunuz?
7 gün önce
dediğiniz gibi bir durum olsa zaten platforma giriş yapamam. 4-5 senedir stabil şekilde çalışıyordu. Son 2-3 aydır sıra sıra bende bulunan sitelerde bu şekilde hatalar almaya başladım.
6 gün önce
Sitenizde teknik sorunlar var, açılmıyor ve indexlenmiş sayfalarınızda farklı yönlendirmelere uğruyor. Zengin içerik test aracı ile kontrol edin ve hata almadığınızdan emin olun.
Önerilen Yanıt
7 gün önce
Selamlar, Kodu oluşturduğunuz siteyi ve gmail hesabı uyumunuzu kontrol edin, Birden fazla doğrulama yöntemi ile ilerlemenize gerek yok, Tag manager içerisinde hatalı bir kurulum gerçekleştirmiş olabilirsiniz. Dilerseniz html tag ile doğrulama işlemini gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Kontrol ettiğimde bu doğrulama yöntemi ile işlem yapmadığınızı görmekteyim
Elmas Ürün Uzmanı (Elmas PE) Anıl Çağlıyan bunu önerdi
5 gün önce
aynı sunucu içerisinde 20 ye yakın site var. 5-6 tane de bu durumla karşılaştım. diğerlerinde bir sorun görünmüyor.
https://iplocation.io/
bu site üzerinden denetlediğimde, google console da hata verenler burada hata veriyor.
diğerlerinde sıkıntı yok.
5 gün önce
Hocam ne tür işlem yaptığınızı bilmiyorum açıkçası ama bu sunucu yapılandırmasında yapılan küçük bir hata. 

Türkiye'nin en büyük hosting sağlayıcılarından biride geçmişte bu hatayı yapmıştı. Ha burada bazı siteler tarama sıklığı fazla olduğu için hata hemen yansıyordu, bazılarında tarama sıklığı geç olduğu için geç yansıyordu. 

Bence bu konuda tavsiyeyi buradan almayın. İyi bir server admine konuyu görüşün. Sunucu yapılandırmasında ne tür değişiklikler yaptığınız iyice analiz edilmesi gerekiyor. 

Umarım sorunu aşarsınız.  Gelişmeleri yine buradan yazarsanız diğer aşamalarda yardımcı olmaya çalışırız.

Kolay gelsin.
false
6502655943242185494
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true
83844
Arama