13 Tem 2023

google dijital pazarlamanın temelleri modül hatası

ben google dijital pazarlamanın temelleri kursunu yapıyordum fakat içeriğinizin görünürlüğünü artırma modülündeki testi doğru yapmama rağmen bir türlü kabul etmiyor ve ilerlememe izin vermiyor. sayfayı yenilemeye kalkınca da link bulunamadı hatalı uyarısı veriyor nasıl halledebilirim? akşamdan beri burda kaldı ilerlemiyor.

Edit: sorun iki gündür devam ediyor ne denediysem olmadı boşu boşuna ilerleyemiyorum şu an gerçekten bir çözümü yok mu bunun? Sertifikayi da alamıyorum kaldı öyle.
Kilitli
Bilgilendirme amaçlı bildirim.
Bu soru kilitlenmiş ve yanıt verme seçeneği devre dışı bırakılmıştır.
Topluluk içeriği doğrulanmış veya güncel olmayabilir. Daha fazla bilgi
Son düzenleme: 14 Tem 2023
Önerilen Yanıt
14 Tem 2023
Web sitesi üzerinden geri bildirim oluşturabilirsiniz. İncelediklerinde işlem gerçekleştireceklerdir. 

Skillshop tarafı için doğrudan iletişime geçebileceğiniz bir iletişim kanalı bulunmuyor. Bu platformda google search alanı için destek sağlanmaktadır. 
Topluluk Yöneticisi Daniel . bunu önerdi
Yardımcı oldu mu?
Tüm Yanıtlar (3)
13 Tem 2023
Merhaba,

testi tamamladığınızda nasıl bir hata alıyorsunuz? Buna dair bir ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
13 Tem 2023
Bu şekilde cevap doğru aslında altta da anlaşılıyor ama bir türlü kabul etmiyor bir süre sonra da alttaki gibi link kayboluyor

13 Tem 2023
Merhabalar, çıkış yapıp gizli sekmeden giriş yaparak deneyebilir misiniz? Tarayıcı ve bilgisayarın cacheleri ile ilgili bir sorun olabilir.
31 Tem 2023
Bana sadece bir cevap verebilmeniz için aynı durum hakkında farklı konu mu açmam gerekiyor. 4 Gün oldu ve hala aynı yerdeyim. Bu kadar zor olmamalı. 
31 Tem 2023
Bu soruya üst alanda yanıt verdim. Bu platform üzerinde bu gibi sorulara maalesef yanıt bulamazsınız. Sadece google arama ile alakalı konularda bildirim oluşturunuz. 
28 Tem 2023
Bir çözüm bulabildiniz mi?
false
14084554433936877045
true
Yardım Merkezinde Arayın
true
true
true
true
true
83844