Viestipaneeli

Viestipaneelista löydät nykyisen omaisuutesi Search Console ‑viestit. Kaikki sinulle sähköpostitse lähetetyt omaisuustason viestit löytyvät viestipaneelista.

Viestien lukeminen

Avaa viestipaneeli klikkaamalla kellokuvaketta  Search Consolen yläreunasta. Pikalinkki

Jos viestikuvakkeen yllä näkyy numero, se viittaa lukemattomien viestien määrään. Numero näkyy vain uuden viestin saapuessa ja katoaa, kun avaat paneelin.

Klikkaa paneelista viestiä, niin voit katsella sitä.

Search Console lähettää kahdentyyppisiä viestejä:

• Omaisuusviestit lähetetään kaikille omaisuuden käyttäjille, joita asia koskee (esimerkiksi varoitusviesti koskien uutta hakemisto-ongelmaa). Viestipaneelista löytyy kaikki viimeisen vuoden aikana lähetetyt omaisuusviestit riippumatta siitä, oliko sinulla sinä aikana omaisuuden pääsyoikeudet Search Consolessa.
  • Käyttäjäviestit lähetetään vain tietylle käyttäjälle (esimerkiksi jos lupataso muuttuu).

Viestihistoria ja näkyvyys

Viestit tallennetaan omaisuuden viestihistoriaan vain kun omaisuudella on vahvistettu omistaja. Viestihistoria sisältää kaikki omaisuuteen tänä aikana lähetetyt viestit, myös ajalta, jolloin sinulla ei vielä ollut sen käyttöoikeutta. Paneelissa voi olla enintään 2 000 viestiä.

Viesti näkyy sinulle vain, jos sinulla on oikea pääsyoikeustaso.

Luetuksi tai lukemattomaksi merkitseminen

Viestin lukeminen viestisivulla merkitsee sen luetuksi. Voit muuttaa yhden tai useamman viestin tilan luetuksi tai lukemattomaksi alla kuvatulla tavalla:

Yksittäiset viestit

Merkitse avoinna oleva viesti lukemattomaksi viestin yläreunassa olevalla postikuvakkeella  tai viestiluettelonäkymässä olevalla joukkotoiminnon valintaruudulla.

Useiden viestien merkitseminen luetuksi tai lukemattomaksi

Valitse viestiluettelosta yksi tai useampi viesti ja valitse sitten tila (luettu/lukematon), joka merkitään kaikille valituille viesteille.

Viestien suodattaminen

Suodata viestejä tyypin mukaan luettelon yllä olevalla avattavalla valintakentällä. Valitse suodatettava viestityyppi tai katso kaikki viestit valitsemalla "Kaikki tyypit".

Viestiasetusten määrittäminen

Voit määrittää viestiasetukset Sähköpostiasetukset-sivulla.